joi, iunie 1, 2023

Mădălin Ionescu, avertisment crunt: Puțini au înțeles jocurile pandemice. Rușii ar putea intra și în Republica Moldova. Foarte probabil o vor face.

În prima zi în care Putin a început războiul în Ucraina, comentatorii și analiștii politici au făcut o serie de predicții despre viitorul apropiat. Mădălin Ionescu a avertizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că este vorba doar de „încveputul unei crize”, iar ceea ce vine ne poate implica și pe noi, românii.

Te-ar mai interesa: Semne ale cancerului de piele pe care trebuie să l...

Mădălin Ionescu, avertisment crunt: Puțini au înțeles jocurile pandemice. Rușii ar putea intra și în Republica Moldova. Foarte probabil o vor face

„Am avertizat foarte clar de la începutul acestei crize ucrainiene : “Putin nu se va întoarce acasă cu mâna goală!”. O mulțime de analiști, celebritati politice, politruci romani au afirmat pana la saturație ca Putin blufează, joaca poker, că nu va ataca Ucraina, ca a obținut recunoașterea internațională pe care și-o dorea, ca a reafirmat statutul de mare putere al Rusiei și ca se va multumi cu aceste “victorii”.

Mi se pare extrem de îngrijorător ! Aceiași oameni ne spun ca România e in siguranța. Din păcate … inclusiv personalități ale diplomației, oameni cu o vasta cunoaștere și experiența, s-au lăsat induse in eroare de jocurile de suprafață dintre marile puteri.

Te-ar mai interesa: Cele mai nocive obiceiuri care îmbolnăvesc glanda ...

Studiul istoriei m-a învățat sa privesc evenimentele din toate unghiurile posibile, sa le stabilesc cauzele și sa anticipez evoluția lor. Nimeni nu a părut sa întrevadă păienjenișul pe care Rusia l-a țesut in jurul Europei Occidentale in ultimii 20 de ani, foarte putini au înțeles activitatea neobosita a serviciilor secrete rusești, care au penetrat masiv universitățile americane si intelectualitatea de peste Ocean cu elemente neo-marxiste, creând climatul și condițiile unei atmosfere prerevolutionare in SUA, slăbind fundamentul celei mai mari puteri din lume!

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: cuvintele care antrenează creie...

Puțini au înțeles jocurile pandemice menite sa dea lovituri masive din punct de vedere economic UE.

Putini analiști europeni au vrut sa creadă in planul diabolic țesut de Putin si de Xi Jinping pt a detrona America!

Problema e ca pana si cercurile militare europene, șefi de state si primi-miniștrii s-au făcut de ras , gudurandu-se ca niște cățeluși de plus pe langa autocratul rus, sperând ca vor prelua un pic din anvergura acestuia , parând, astfel, mai mari in ochii propriilor popoare. Revăd cu ochii minții situatia premergătoare celui de-al doilea război mondial, când liderii britanici și francezi dădeau garanții țărilor europene ca s-au înțeles cu dictatorul german și ca acesta e un “om de onoare”, care nu va ataca state aflate dincolo de linia intereselor sale imediate.

Te-ar mai interesa: Veste tristă pentru fanii lui Bruce William. Arnol...

Și acum gândiți-va la politicienii și analiștii romani celebri, care ne anunțau ca nu va fi război, ca Putin nu ne va invada. Aveți curaj sa mergeți pe mâna lor când spun ca România e in siguranța? După plecarea precipitata, ca sa nu spun jenanta a americanilor din Afganistan, mai credeți ca SUA e o putere capabilă sa resusciteze NATO? Priviți cu mari rezerve acest capitol. M-as bucura enorm. Ma tem, însă, ca vom fi un pic pe cont propriu.

Te-ar mai interesa: Atenţie la bacteria ucigaşă care nu poate fi distr...

Multi așteaptă acum ca nebunia lui Erdogan sa genereze o implicare a Turciei împotriva acțiunilor Rusiei. Daca se va întâmpla așa ceva, va ieși măcel. Ascultați-ma. Putin si ai lui au deja opt-zece mutări in avans. Sper sa ne trezim din candoarea consumistă si sa privim rece lucrurile in fata …

Va spun altceva … rusii ar putea intra și in Republica Moldova. Foarte probabil o vor face. Vor cauta sa ne provoace și sa ne atragă intr-o vâltoare inimaginabila. Dinspre Ungaria nu suntem “safe” deloc. Rețineți ! E momentul unei solidaritati si unei înțelepciuni cum nu am arătat de mult ca națiune! Sa speram ca acest kamikaze numit Putin nu și-a cântărit bine deciziile și ca proiectiile lui au breșe serioase! Altfel … ne va atrage intr-o poveste de “totul sau nimic”, intr-un film in care nimeni nu își dorea sa joace, dar va fi nevoit sa participe …”, a scris Mădălin Ionescu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private