vineri, mai 27, 2022

În filmul „În așteptare”, regizat de Sabina Lisievici, Carmen Tănase interpretează rolul de mămă de fată, deși în viața de zi cu zi este mamă de băiat.

Aceasta a fost întrebată dacă ar fi fost în realitate mamă de fată, ce sfat i-ar da fiicei sale, raportat la situația din film.

„A existat această mentalitate, nu știu dacă numai la noi, ca popor, sau există peste tot, nu știu, și există și în continuare. Să îi dorești copilului binele tău, să știi tu ce e mai bine pentru copilul tău și asta a fost o greșeală, pentru că foarte multe femei au fost nefericite în viața lor din această pricină, că trebuiau să facă într-un anume fel, ca să nu dezamăgească și se dădeau cumva pe ele la o parte, ca să fie pe placul părinților, neamurilor, rudelor, prietenilor. Cumva „ce spune lumea, gura lumii”.

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

Eu nu am făcut asta! Am un băiat, dar nu contează, pentru că tot un copil este și puteam și eu să zic: mai bine pentru tine este asta, că știu eu mai bine! Și poate ar fi fost mai bine, dar eu am ales să nu mă bag niciodată și să-i las omului liberul arbitru să funcționeze. Dar această mentalitate a existat și încă există, pentru că am și eu prietene și văd, observ lucrurile astea și am avut, de exemplu, am lucrat mult cu adolescenți, cu copii nefericiți din această cauză. Ei având de toate, nelipsindu-le nimic, dar din cauză că părinții lor nu-i înțeleg, nu le înțeleg dorințele lor, indiferent de care sunt, pot fi unele nebunești, dar trebuie să încerci și o nebunie în viață ca să poți să fii tare și să mergi mai departe.

Te-ar mai interesa: Cum apare cancerul și cum poți să-l vindeci? Dr. P...

Părinții nu înțeleg! De ce? Din prea multă grijă, grijă exagerată, dar și dintr-un anumit egoism de care ei nu-și dau seama: eu știu ce e mai bine pentru tine. Tu trebuie să faci așa, ca să ajungi așa, că ce zice lumea dacă nu ajungi așa… și cumva dirijează drumul copilului greșit!”, a declarat Carmen Tănase, pentru DC NEWS și SPECTACOLA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private