Sari la conținut

Carmen Tănase refuză să se testeze pentru Covid, cu orice risc. „Aştept să se termine această descreierare/ Nu este legal să ţi se interzică absolut nimic”

Carmen Tănase refuză să se testeze pentru Covid, cu orice risc. „Aştept să se termine această descreierare/ Nu este legal să ţi se interzică absolut nimic”.

Carmen Tănase a mărturisit, potrivit Antena 3, că a refuzat să se testeze pentru infecția cu Covid cu toate că, din acest motiv, a pierdut o filmare.

„Mi s-a cerut pentru o filmare şi am renunţat la filmare”, a dezvăluit Carmen Tănase.

„Aştept să se termine această descreierare”

De asemenea, actriţa a spus că nu se va supune acestei cerinţe, în cazul în care va fi invitată să participe la diferite evenimente care impun această testare pentru Covid.

„Nu mă duc. Aştept să se termine această descreierare. Nu ştiu cât va dura. Orice demenţă şi orice deviaţie din istorie, la un moment dat s-a terminat. Deocamdată nu este legal să ţi se interzică absolut nimic. Când va fi legal, vom discuta atunci”, a răspuns Carmen Tănas, în exclusivitate la Antena 3.

„Nu mă tem de acest virus”

În urmă cu ceva timp, actrița declara că are grijă să se imunizeze, atât ea, cât și familia sa. În același timp, Carmen Tănase a explicat că nu se mai teme de virusul SARS-CoV-2 și că nu obișnuiește să poarte mască decât în interior, atunci când intră într-un magazin, de exemplu.

„Nu mă tem de acest virus. Am avut grijă anul acesta de imunitatea mea, chiar am avut grijă de mine și de ai mei, de familia mea. Am luat ce trebuie, am luat vitaminele respective, mi-am făcut un cocktail pe care îl luăm în fiecare zi.

Mi-am făcut imunitatea și socializănd cu oamenii. Mărturisesc asta: eu nu m-am ferit niciodată de oameni. Port o vizieră când intru undeva, într-un magazin, altminteri nu o port. Până acum nu m-am amendat nimeni.

Bine, și dacă m-ar amenda, contest, pentru că e o aberație. Încă mai merg pe logic și cred că este o aberație. Am dreptul să respir, iar dreptul acesta nu mi-l ia nimeni”, a declarat Carmen Tănase, potrivit sursei citate.

Carmen Tănase: „Fiecare om trebuie lăsat în pace și să stea în puterea lui să decidă ceea ce face cu corpul său”

Mai mult de atât, actrița Carmen Tănase atrage atenția autorităților cu privire la privilegiile acordate persoanelor vaccinate anti-covid.

„După părerea mea umilă, de nespecialist, este ușor grotesc ceea ce se întâmplă. Consider că fiecare om trebuie lăsat în pace și să stea în puterea lui să decidă ceea ce face cu corpul său. Sloganul acesta care se tot învârte: „Libertatea ta se oprește atunci când îmi încalcă libertatea mea” deja a devenit un clișeu.

Nu, libertatea mea, libertatea ta și a oricui nu se oprește deloc. Este libertatea mea să decid dacă fac ceva sau nu cu propriul meu corp. (…) Ai dreptul să poți face tot ceea ce fac ceilalți. Cei care nu sunt lăsați să participe la anumite lucruri ale societății să fie scutiți de plata taxelor și impozitelor. Ce părere aveți? Să nu iasă la vot, de exemplu.

Cum ar fi să fie campanie electorală și să se meargă la alegeri. Ar merge doar vaccinații? (…) Am putea să facem un lucru de bun-simț, adică să lăsăm oamenii în pace să hotărască singuri ce au de făcut. Până acum nu ne-a dus nimeni de mână, slavă Domnului, nu a murit nimeni de grijă până acum.”, a mai spus Carmen Tănase,

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel