Carnea care ajută la refacerea țesuturilor și este bună inclusiv pentru cei care au suferit operații și sunt în convalescență. Valoarea nutrițională a mielului este impresionantă.
Aceasta conține o gamă largă de substanțe nutritive benefice, inclusiv proteine, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale. De asemenea, mielul are cel mai mare conținut de acizi grași Omega 3. Nu în ultimul rând, carnea de miel conține vitaminele B12, B3, B5, K, B6, E dar și minerale precum sunt zincul, seleniul, fosforul, potasiu, cupru, magneziu, sodiu, calciu, mangan.
Este o carne care ajută la refacerea țesuturilor, este bună inclusiv pentru cei care au suferit operații și sunt în convalescență. Totodată, ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare dar și a anemiei, grației cantității mari de fier pe care o conține.
Iată care sunt beneficiile pe care le aduce sănătății carnea de miel:
Nutriționiștii susțin că ideal este să gătești mielul la cuptor, la grătar. De asemenea, nu încerca să combini carnea de miel cu pâine, paste, mămăligă sau cartofi deoarece va deveni greu de digerat. Cel mai bine este să mănânci mielul cu legume la grătar.
Cum recunoști o minciună și cum să te protejezi de mincinoși. Într-o lume ideală, fiecare…
Semnele mai puțin cunoscute ale cancerului de ficat. Cancerul de ficat este una dintre cele…
Fasolea este ieftină și versatilă. Din acest motiv nu este surprinzător faptul că fasolea și…
Durerile facerii, cunoscute și sub numele de contracții, sunt un semnal că trupul unei femei…
Horoscop 28 aprilie- 4 mai. Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru Săptămâna Mare,…
Poți să scapi de burtă în șase zile dacă respecți aceste reguli, promit specialiștii. Știi…