miercuri, noiembrie 30, 2022

O femeie din Iași, a cărei mama a fost internată într-un spital privat pe o perioadă mai lungă de timp a fost pusă într-o situație scandaloasă: pentru a-și putea vizita mama în cadrul unității spitalicești, a fost nevoită să facă zilnic un test PCR.

 

Costurile testelor PCR au fost suportate integral de către femeie și vorbim de câteva  zeci de teste, care însumează aproximativ 50 de mii de lei. Conform declarațiilor femeii, aceasta cheltuia zilnic sau uneori la două zile între 220-250 de lei pentru a face un test PCR ca să poată merge la mama ei care era internată într-un spital privat din Iași. Mama femeii a decedat, iar ieșeanca susține că din cauza malpraxisului.

Te-ar mai interesa: Nu ignorați durerile de umeri. Pot fi inclusiv un ...

”Mama a stat timp de 2 ani în acel spital privat. A decedat în aprilie 2021. Am făcut calculul și cel mai ieftin test pe care l-am făcut a fost de 220 lei deci am cheltuit per total 50 de mii de lei doar testele.

Mai dădeam și 180 de lei pe zi internarea mamei și la care se mai adăugau și analizele mamei sau anumite consultații. Presiunea financiară la care am fost supusă a fost enormă. DSP-ul a spus spitalului că este un abuz să îmi ceară zilnic un test negativ, șefa secției de paliații a decis că numai în aceste condiții îmi pot vizita și hrăni mama.

Nu încerc să îmi recuperez banii, sunt extrem de îndurerată de pierderea mamei. Asistenta a uitat să îi pună oxigen mamei și a murit în chinuri, sufocată. Durerea mea a fost imensă și nu mă mai interesează să recuperez nimic din acei bani” a povestit femeia din Iași, în exclusivitate la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Horoscop 1- 15 decembrie 2022, cu Cristina Demetre...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private