Sari la conținut

,,Cât de eficiente sunt pastilele de slăbit?”

Andreea 29: M-am îngrăşat foarte tare şi chiar dacă am încercat tot felul de diete, nu reuşesc să slăbesc şi mă gândeam să-mi cumpăr nişte pastile de slăbit. Credeţi că o să aibă efect?

 

Pastilele de slăbit nu sunt o categorie unitară de produse. Există medicamente de slăbit (indicate strict de medicul specialist şi care pot avea diverse efecte adverse) sau suplimente alimentare de slăbit, care se vând fără reţetă şi care şi ele pot avea efecte adverse. Este bine să se ţină minte că doar un stil de viaţă sănătos, cu o dietă adecvată necesităţilor şi mult efort fizic pot să conducă la pierderea kilogramelor în plus. Desigur, ar fi minunat dacă ar exista medicamente, pastile pe care să le înghiţim şi să slăbim, continuând să mâncăm mai mult decât avem nevoie. Din păcate ele nu au fost încă inventate….

Citeste si:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.