marți, iunie 22, 2021

Toti posesorii de e-mail personal au constatat că sunt asaltaţi de spamuri care te agresează cu oferte la te miri ce tablete, alifii sau maşinării care îţi vor îmbunătăţi, chipurile, dimensiunea penisului

sau calitatea actului sexual.

„Nicio pastilă pentru îngoşarea sau alungirea penisului, a căror reclamă o găseşti pe internet, nu este eficientă. Sunt ori suplimente nutritive, ori pentru stimularea «efectului Placebo». Pe site-urile respective se spune că sunt pentru mărire, dar, când te uiţi pe detalii, vezi că se referă la erecţie şi la întârzierea ejaculării”, explică dr. Florin Juravle, medic primar în chirurgie plastică.

Şi tot el adaugă: „Cea mai veche şi mai folosită metodă nechirurgicală de alungire e atârnarea de greutăţi. E, normal, cea mai ieftină şi la îndemâna oricui.

Dar nu ştiu să aibe vreo eficienţă”.

Secţionarea ligamentului suspensor şi scoaterea grăsimii

Singura tehnică reală, chirugicală, de alungire a penisului este aceea a secţionării ligamentului suspensor. Ligamentul cu pricina susţine baza „agregatului”.

„Se câştigă între unu şi patru centimetri, în funcţie de dimensiunile ligamentului şi conformaţia abdomenului. Dezavantajul e că, în erecţie, penisul nu va mai fi ridicat, ci va avea o poziţie orizontală”, dezvăluie doctorul.

Implantul de penis, adică proteza din silicon, e folosit doar în cazul celor cu probleme de erecţie. E vorba

despre o pompiţă care umple proteza implantată cu ser fiziologic.

Ultimele stiri

Parteneri