sâmbătă, martie 25, 2023

Vești bune, așteptate cu emoție. Din cauza faptului că ieri au fost înregistrate peste 200 de cazuri noi de îmbolnăvire, ziua de vineri poate oferi o idee despre faza în care se află România acum, din punct de vedere al infectărilor.

Iar Grupul De Comunicare Strategică a venit cu statistica oficială de la orele 13. Azi avem mai puțin de 200 de noi cazuri de îmbolnăvire, așadar vești bune și sperăm că se vor menține.

Te-ar mai interesa: Medic: suplimentul natural care ne ajută să combat...

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 noi cazuri de îmbolnăvire.

Până astăzi, 5 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.103 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.145 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1308 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.

Te-ar mai interesa: Dulciurile ne schimbă creierul. Oamenii de ştiinţă...

La ATI, în acest moment, sunt internați 152 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.395 de  persoane. Alte 95.847 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 484.782 de teste.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 453 apeluri la numărul unic de urgență 112 și 1.094 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

Te-ar mai interesa: O dietă bogată în magneziu scade riscul de demenţă...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private