Sari la conținut

Catinca Roman, replică la atacul surorii sale: Sunt pe pastile de când a murit tata.  Nu m-am fofilat deloc s-o văd pe mama, dar…

Catinca Roman, replică la atacul surorii sale: După ce a fost acuzată de sora sa, Oana Roman, de nepăsare, Catinca a dezvăluit motivul pentru care nu a mai ajuns la centrul de recuperare, să-și viziteze mama.

Catinca Roman nu a avut parte de o perioadă deloc ușoară după ce tatăl ei, Iosif Zilahy, s-a stins din viață, cu peste un an în urmă.

Măcinată de durere, a apelat la ajutor specializat, iar în momentul de față, creatoarea de modă a spus că urmează un tratament cu antidepresive, motiv care a împiedicat-o să își viziteze mama atât de des pe cât și-ar fi dorit.

Catinca Roman, replică la atacul surorii sale: Sunt pe pastile de când a murit tata

„Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos.

Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul. M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut, însă, că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie”,  a dezvăluit Catinca Roman, pentru Click!

Mai mult, Catinca a specificat că, din cauza tratamentului antidepresiv,  nu poate să conducă pe distanțe mari.

„Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot sa conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastilele așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect.

Nu m-am fofilat deloc să merg s-o văd ca nu am de ce. Pentru mine familia a fost foarte importantă, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta în ultimii ani și asta m-a consumat foarte tare”, a mai spus sora Oanei Roman.

Oana Roman: Mama se trezește noaptea și strigă după sora mea

Reamintim că, în urmă cu puțin timp, Oana Roman a acuzat-o pe sora sa de minciună, în momentul în care atunci când a zis ca o să meargă să-și viziteze mama, pe Mioara Roman.

„Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase, trebuie să-și asume. Am fost la mama, (…) A început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamnele de aici mi-au spus că se trezește noaptea și strigă, urlă după Catinca, după sora mea, după fata ei.

Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și, după, a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât.

Sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că ea nu vrea să meargă la mama și că ea înțelege că spun lucrurile astea pentru că eu sunt rănită”, a spus Oana Roman.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel