Sari la conținut

Oana Roman nu se mai ascunde: „Eu am trăit ani de zile un abuz…!”

Sursă FOTO: Retete si vedete

Oana Roman nu se mai ascunde. Fiica lui Petre Roman dă cărțile pe față și face dezvăluiri incredibile despre relația cu Marius Elisei, despre care spune că a fost toxică încă de la început.

După ce s-a despărțit din nou de Marius Elisei, Oana Roman spune că a stat într-o relație abuzivă, ba chiar vrea să le ajute pe femeile care trăiesc același lucru.

„Foarte mulți mi-au scris că spăl rufele în public. Nu. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău. Trebuie să avem curaj să ne exprimăm. Nu este vorba despre spălat rufele în public, asta este o prostie inventată. Este despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcată în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem. Ca mine sunt milioane de femei. Nu trebuie să tăcem. Eu nu mai protejez pe nimeni. Eu am curaj să vorbesc despre ceea ce am trăit”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui

Recent, vedeta a dat de pământ cu tatăl fetiței sale, pe care l-a acuzat că nu se implică în creșterea copilei pe care o au împreună.

„Dacă îl bufnește râsul să o luăm pas cu pas. Eu am declarat că el mi-a spus mie că până se stabilizează nu are timp să se vadă cu ea, să o ia sau să o ducă la școală și nu are bani să contribuie la creșterea ei.

Lucru pe care el nu l-a contrazis. A declarat că vorbesc des la telefon, dar asta nu înseamnă că se implică în vreun fel în creșterea ei”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.

”Deci, nu mă contrazice, dar dacă tot îl bufnește râsul, eu l-aș întreba și aș dori să spună public când a dus-o ultima oară la școală, când a luat-o ultima oară de la afterschool, când a ieșit ultima oară cu ea în oraș, când a fost în 9 ani de când este Iza, o zi cu ea, doar el cu ea, ce cadouri i-a oferit în ultimii ani vreodată și cu ce s-a implicat în creșterea ei în ultimii ani, mai ales de când a început școala.

Dacă tot îl bufnește râsul în felul acesta, aș vrea și eu să știu, pentru că eu nu spun niciodată lucruri neadevărate, pentru care nu am ceva în spate, adică niște probe și așa mai departe. De asemenea, aceste lucruri sunt știute, pentru că oamenii văd cine o duce pe Iza la școală, cine o ia de la afterschool, cine se duce cu ea la activități și mai ales, oamenii știu cine plătește facturile peste tot.

Deci să nu îl mai bufnească râsul atât, pentru că eu chiar cred că nu este cazul și ar fi bine măcar să își vadă de ale lui și să nu mai dea declarații de tipul ăsta, când se știe realmente cu musca pe căciulă!”, a mai declarat fiica fostului premier.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel