marți, noiembrie 30, 2021

Poliţiştii din Neamţ au întocmit un dosar penal pentru răspândirea de informaţii false după ce o persoană a afirmat, într-un live pe Facebook, că spitalul modular ATI de la Piatra-Neamţ este gol.

Pe

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi dacă te reinfectezi cu coronavi...

14 octombrie, o femeie din Piatra-Neamţ a făcut un live pe Facebook în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi a afirmat că spitalul modular ATI este gol.

„Iată spitalul modular de la Piatra Neamț, nu e nimeni pe acolo”, susține o femeie, într-un film făcut cu telefonul, din afară.

Spitalul modular a fost instalat în Neamț de asociația „Dăruiește viață”, după ce a ars secția ATI de la Județean.

„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care o persoană prezintă informaţii cu privire la gradul de ocupare al spitalului modular din Piatra-Neamţ, Compartimentul

Te-ar mai interesa: Super-imunitate la COVID: una dintre marile puzzle...

Relaţii Publice al IPJ Neamţ precizează că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora şi fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, citat de Agerpres.

Potrivit conducerii spitalului, în ziua respectivă erau internaţi 25 de pacienţi în stare gravă în secţia ATI.

Libertatea a cerut imagini

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai lipsă de potasiu – min...

din spital, de luni, 18 octombrie. Le publicăm. Ele arată pacienți și personalul medical din interior.

Fotografie făcută luni, 18 octombrie, la spitalul modular de la Piatra Neamț. Pe fundal, doi dintre angajații spitalului care au în grijă pacienții internați aici cu COVID Sursa foto: Libertatea

Te-ar mai interesa: Jurnalist ieșean, efecte secundare grave după a do...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri