Sari la conținut

Ce a pățit un bărbat după ce a mâncat zilnic pui la rotisor

Din cuprinsul articolului

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a mâncat zilnic, timp de 40 de zile, doar pui la rotisor. După perioada respectivă, americanul a făcut o dezvăluire ce ar putea să ajute multe persoane: a avut coșmaruri și dureri de stomac și a slăbit 7 kilograme. 

Alexander Tominsky este un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Statele Unite ale Americii, care a simțit, pe propria piele, cum este să „înfuleci”, timp de 40 de zile, doar pui făcuți la rotisor. A încercat dieta bazată doar pe carne de pui și, mărturisește Alexander, nu a fost o alegere bună pentru organismul lui.

După ce a început să țină dieta bazată pe carne de pui, Alexander a început să simtă disconfort la nivelul abdomenului. Avea dureri de stomac, iar noaptea nu se putea odihni corespunzător. Odată cu trecerea zilelor, Alexander începea să își ridice semne de întrebare asupra sănătății sale.

Într-un interviu pentru The Guardian, Alexander a mărturisit: „A fost interesant să vezi cum ceva care a fost, inițial, plăcut te-ar putea face să îl detești. Au fost momente în care m-am întrebat dacă nu, cumva, o iau razna!”.

A slăbit, fără să vrea, 7 kilograme

Tânărul în vârstă de 31 de ani a mărturisit că s-a simțit foarte obosit și dieta i-a cauzat arsuri la stomac. Deși s-a confruntat cu probleme de sănătate, bărbatul a reușit să slăbească, neintenționat, aproape 7 kilograme. Inițial, dieta ar fi trebuit să țină timp de 30 de zile, însă a mai continuat-o, după ce a văzut că urmăritorii săi au devenit foarte curioși despre cum evoluează situația.

Apoi, după cele 40 de zile, Alexander și câteva sute de persoane s-au adunat pe un dig, pentru a „sărbători” terminarea experimentului.

„Oamenii mă felicitau, erau fericiți și încântați de acest moment. Am pus și un covor roșu! Eram îngrijorat, pentru că am avut coșmaruri până în ziua aceea”, a mărturisit el, arată Dailystar.co.uk.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel