luni, decembrie 5, 2022

Ce aduce anul Tigrului de Apă. Anca Dimancea, specialist în astrologie chineză, transmite că anul 2022 este un an rebel.

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, astrologul a vorbit despre anul Tigrului de Apă, care vine cu o serie de dezastre naturale.

„Este un an rebel. Include doi tigrii. De aceea, s-a creat o amuletă care se numește îmblânzirea tigrilor. Toată lumea are nevoie de ea, tocmai pentru a nu ne răzvrăti prea tare. Până la urmă a crea o revoluție nu este ceva rău, însă depinde ce implică.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre vinul fiert. Când a fost inventată...

Centrul chartului lumii vorbește despre tot anul ca fiind ocupat de o stea a dezastrelor și distrugerilor, steaua cinci.

Această stea cinci ocupă tot anul 2022 până undeva în februarie 2023 și va influența întreaga lume. Va fi un an al dezastrelor naturale, dar pot fi create și de mâna omului. Ceea ce am avut în anul anterior a fost floare la ureche. Pot fi și cutremure foarte mari în lume, pot fi probleme cu apa, chiar și tsunami.

De asemenea, putem auzi de erupții de vulcani, dar și de formarea sau dispariția unor insule. Deci, iată, mult tumult pe planetă!

Vor fi focare pe planetă. În momentul în care va fi secetă pe unele zone, in altele vor fi inundații. Din păcate, este un an foarte dezechilibrat. O diminuare va fi într-o luna de dragon, undeva în aprilie. Va marca o altfel de trecere și lumea se va preocupa de probleme economice care le va ocupa tot timpul. Pandemia va devein o rutină, cumva va trece în plan secund. Lucrurile se vor mai așeza.

Te-ar mai interesa: Mini accident vascular cerebral: cum îl recunoaște...

Până nu ne trezim că fiecare acțiune pe care o facem, îi afectează și pe ceilalți, nu va fi bine. Noi credem că doar noi și familia noastră contează. Toți contăm. Toți suntem pe planeta asta, indiferent de rasă. Toate acțiunile noastre lasă urme. Din păcate, lumea nu este conștientă de asta. Până nu ne trezim, tot vor fi aceste probleme.

Chinezesc
Anul Nou Chinezesc 2021

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru o zodie. Numerolog: Vor susţine...

Anca Dimancea: „Țara noastră va fi destul de afectată”

Noi, pe glob, suntem în zona Șarpelui. Șarpele este foarte greu de înțeles. De ce? Pentru că atunci când scoate limba, el măsoară temperatura și mulți cred că este gata să muște.

Șarpele creează o triplă penalizare în anul Tigrului de apă. Țara noastră va fi destul de afectată din punct de vedere economic, social, dar și politic.

Anul Tigrului creează în luna august și noiembrie o penalizare pentru țara noastră. Penalizarea nu ține tot anul, dar sunt anumite zile. Luna noiembrie va fi iarăși o lună destul de importantă pentru țara noastră”, a spus Anca Dimancea la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Sfântul Nicolae 2022. Ce nu ai voie să faci pe 6 D...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private