luni, septembrie 26, 2022

Ce alimente ne țin departe de silueta mult visată. Elimină cu totul aceste alimente sau măcar încearcă să le consumi mai rar dacă îți dorești să slăbești.

Slăbitul nu este chiar un  proces ușor mai ales când avem atâtea tentații în jur. Anumite alimente sunt inamici redutabili pentru siluetă și renunțarea la acestea ne poate ajuta să slăbim prin accelerarea metabolismului. Astfel, organismului îi va fi mai simplu să ardă grăsimea.

Te-ar mai interesa: Corpurile de iluminat joacă un rol important în pr...

Zahărul

Ei bine, zahărul este principalul inamic când vine vorba de slăbit. Consumul exagerat de zahăr și diferite deserturi crește riscul nu doar de obezitate, ci și de boli de inimă și hipertensiune arterială.

Așa că reducerea cantității de dulciuri este recomandată nu doar persoanelor care vor să slăbească, ci și celor celor care doresc să fie sănătoși.

Renunțarea la zahăr ne va face chiar să ne simțim mai energici iar gustul fructelor va fi mult mai dulce. Putem compensa zahărul consumând fructe.

Anumiți carbohidrați

Pe lista „neagră” ar trebui să mai adăugăm și pâinea albă, pastele, cartofii și orezul alb. În schimb, se pot consuma cereale integrale precum bulgur, secară integrală, orz integral, orez sălbatic și hrișcă.

Te-ar mai interesa: Ce se va întâmpla cu școlile în această iarnă: Se ...

Leguminoasele, precum lintea, fasolea și năutul sunt, de asemenea, înlocuitori sănătoși pentru carbohidrații cu amidon. Și, desigur, legumele, care vor fi o garnitură excelentă pentru carne sau pește.

Alimente procesate

Ei bine, acestea au fost supuse unei prelucrări puternice: conservare, congelare, tratament termic. De regulă, astfel de alimente conțin aditivi chimici și diverse umpluturi artificiale.

Te-ar mai interesa: SCHIMBARE TOTALĂ! Mesajul Anamariei Prodan pentru ...

Cele mai populare și cele mai dăunătoare alimente procesate includ fast-food-ul, chipsurile, înghețata, majoritatea dulciurilor cumpărate din magazin, cârnații, alimentele congelate, notează dcnews.ro.

Așadar, toate acestea ne împiedică să ne atingem obiectivul când ne dorim să slăbim. De asemenea, un alt dușman al slăbitului este și alcoolul, care ar trebui eliminat complet sau măcar redus dacă vrem să avem o siluetă de invidiat.

Te-ar mai interesa: De ce William nu-l poate ierta pe Prințul Harry. M...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private