sâmbătă, iulie 31, 2021

Tratamentul cu miere și scorțișoară este unul dintre cele mai benefice leacuri naturiste pentru organismul tău. Acesta tratează și ameliorează zeci de afecțiuni, datorită proprietăților de vindecare

și eliminare a agenților dăunători din organism. Iată cum prepari tratamentul și care sunt beneficiile asupra sănătății!

Tratamentul cu miere și scorțișoară este o combinație unică în medicina alternativă. Datorită beneficiilor mierii și scoațișoarei, leacul poate trata și ameliora zeci de afecțiuni, în timp ce stimulează în mod natural metabolismul și întărește sistemul imunitar.

Mierea are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene și, de asemenea, este benefică în procesul de vindecare a rănilor. De asemenea, are un conținut ridicat de antioxidanți, substanțe esențiale pentru organism. Antioxidanții

luptă cu radicalii liberi produși în urma arderilor celulare. Acest proces lasă reziduuri (radicalii liberi) care, dacă nu sunt eliminați corespunzător, pot provoca afecțiuni grave de sănătate.

Scorțișoara stimulează metabolismul și te ajută să slăbești. Scorțișoara crește senzația de sațietate, reducând pofta de mâncare și, implicit, limitând consumul de alimente. Unele studii recente au demonstrat ca scortisoara poate avea efecte uimitoare pentru pacientii cu diabet si boli cardiovasculare. Condimentul echilibreaza nivelul glucozei din sange (glicemia), scade colesterolul LDL si colesterolul

total si reduce trigliceridele. De asemena, are efect antiviral și antibacterian.

Cum se prepară tratamentul cu miere și scorțișoară?

Ingrediente:

  • o lingură și jumătate de miere
  • o linguriță rasă de scorțișoară

„O lingură din acest amestec se pune într-un pahar cu apă călduţă şi se bea pe stomacul gol sau seara, înainte de culcare. E bun pentru scăderea colesterolului, imunitate, stare de slăbiciune, oboseală, cistită, împotriva căderii părului, insomnii, meteorism, dar şi pentru răceală şi gripă.

Am primit foarte multe telefoane după reţeta cu miere şi scorţişoară. O

vizibilă îmbunătăţire a circulaţiei periferice, o chestie foarte interesantă, o persoană mi-a spus că nu mai aude ţiuituri în urechi, o altă persoană mi-a zis că i s-a reglat de tractul digestiv, hiperaciditatea i-a dispărut. Lucrurile s-au întâmplat după ce au început să ia reţeta cu miere şi scorţişoară”, recomandă Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, potrivit DC News.

Ultimele stiri

Parteneri