Sari la conținut

Ce este Uleiul Hoților, licoarea miraculoasă pentru sănătate? De ce este bine să îl folosești zilnic

Uleiul Hoților este un remediu descoperit, într-adevăr, printr-o întâmplare, un adevărat antidot pentru viroze și imunitate. Cum prepari licoarea care face minuni pentru sănătate?

Uleiul acesta are o poveste interesantă, dar care îi explică uimitoarea eficacitate. Rețeta datează și variază din Evul Mediu, unde acest amestec miraculos al unor hoți din Franța îi proteja de ciumă.

Aceștia se acopereau cu rozmarin, cuișoare și alte plante aromatice, pentru a ține ciuma departe și chiar au reușit.

Rețeta a fost folosită de comercianți și proprietățile antiseptice, antibacteriene și antimicrobiene i-au ținut departe de pandemia care afecta atâtea persoane.

Povestea Hoților

La începutul anilor 1990, Gary Young a studiat uleiurile esențiale și a recreat un amestec pe care îl cerceta. Potrivit lui Gary, există 17 versiuni diferite ale rețetei hoților, fiecare conținând o cantitate diferită de uleiuri.

Acest lucru l-a intrigat pe Gary și și-a propus să realizeze amestecul perfect de ulei al hoților, potrivit unei întrebuințări zilnice.

A studiat amănunțit proprietățile uleiurilor din listele pe care le-a găsit. Astfel a recreat varianta actuală a unei rețete care ținea boli grave la distanță, crescând vertiginos imunitatea.

”Hoții” erau comercianți ai secolului al XV-lea, care aduceau din India în Europa diverse condimente, printre care scorțișoară și cuișoare.

Când ciuma bubonică a izbucnit, circulația a fost întreruptă, iar comercianții trebuiau să-și poarte singuri de grijă.

Nemaiavând ce vinde, s-au reprofilat pe bunurile găsite asupra cadavrelor afectate de ciumă. Haine, bijuterii, tot ce ar fi putut să le aducă bani. Fiindcă știau multe despre proprietățile uimitoare ale condimentelor și uleiurilor pe care le vindeau, s-au folosit de aceste cunoștințe pentru a se proteja de ciumă.

Reușita lor a ajuns și la urechile regelui, care a vrut să știe secretul: ce au făcut, de nu s-au îmbolnăvit?

Așadar, regele le-a dat de ales: fie spun secretul, fie vor fi arși pe rug!

Firește că au dezvăluit secretul, iar restul este de la sine înțeles. Rețeta s-a transmis mai departe.

REȚETA MIRACULOASĂ A ULEIULUI HOȚILOR

40 picături de ulei esențial de cuișoare

35 de picături ulei esențial de lămâie

20 picături ulei esențial de scorțișoară

15 picături ulei esențial de eucalipt

10 picături ulei esențial de rozmarin

O sticluță de 15 ml va conține aproximativ 255 de picături, o sticluță de 5 ml va conține aproximativ 85 de picături.

Depozitați recipientul în loc întunecat și răcoros și folosiți uleiul zilnic. Fie local, fie difuzat, plus că veți avea un bonus: mirosul superb!

Difuzat, veți elimina din casă toate mirosurile neplăcute și vă veți ajuta plămânii și sinusurile. Difuzați 15-20 picături timp de 15 minute, de 3, 4 ori pe zi și veți face minuni pentru sistemul dv. respirator.

Dacă veți adăuga picăturile într-un amestec de apă călduță, veți dezinfecta natural toate suprafețele. Nu pulverizați direct și nediluat, nu folosiți pe animalele de casă.

Puteți pune 2 picături miraculoase în uleiul dv. de corp, de semințe de grepfrut, jojoba, cocos sau avocado și vă puteți masa picioarele, zona lombară, articulațiile, dar neapărat într-un ulei de corp, niciodată uleiurile esențiale nu le aplicați direct pe piele.

Vă veți crește imunitatea masându-vă picioarele zilnic, în felul acesta.

Acest ulei al hoților este și repelent, dar și calmează înțepăturile de insecte, tot așa, ungându-vă cu un ulei hidratant, în care picurați câteva picături de amestec magic.

Intern, doar o picătură de astfel de ulei în sticla de 2 litri de apă, pe care o consumați pe întreaga perioadă a zilei, pentru îmbunătățirea sistemelor digestiv și imunitar.

Dacă vă doare gâtul, puteți face o gargară cu apă și o picătură de ulei.

ATENȚIONĂRI

Uleiurile esențiale sunt foarte puternice, nu se folosesc în cantități mari, nu se înghit, nu se aplică pe piele nediluate! Nu se folosesc în jurul mucoaselor.

*Chiar și diluate, pot da reacții alergice. Acest articol are caracter informativ și educațional, nu înlocuiește consultul medical de specialitate.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: