Ce fantezii sexuale secrete au femeile?

Ce fantezii sexuale secrete au femeile?
Ce fantezii sexuale secrete au femeile?

Atunci când vorbim despre fanteziile pe care le au femeile, de cele mai multe ori este vorba de un scenariu care include un bărbat arătos, puternic, bine-făcut, irezistibil. De cele mai multe ori, femeile se visează furate, poate nu chiar de către Făt-Frumos călare pe un cal alb, însă destul de aproape. El trebuie să fie dorit de toate celelalte femei, eventual să fi posedat multe până atunci, să fie ceva râvnit şi greu de obţinut.

Bărbaţii gândesc cu totul altfel atunci când vine vorba de fantezii. Pentru ei o fantezie înseamnă de cele mai multe ori sex împreună cu mai multe femei.

Marea diferenţă dintre modul de a percepe o fantezie sexuală un bărbat şi o femeie constă în “realismul” scenariului. În timp ce femeile îşi exprimă foarte rar fanteziile lor şi le păstrează doar pentru ele, nedorind să le pună neaparat în aplicare, ci mai degrabă le imaginează doar pentru a se putea excita mai uşor.

De exemplu, o femeie visează să fie răpită şi supusă cu forţa unui contact sexual, în realitate însă nu poate fi vorba de aşa ceva. Imaginaţia le ajută pe femei să fie mai dezinhibate. Dacă reuşesc să se imagineze supuse unei partide de amor pe care ele nu o împărtăşesc, le este mai simplu să acţioneze dezinhibat în pat, ca şi cum îşi depăşesc o barieră, o limită, pe care altfel nu ar putea-o atinge. Totuşi, nicio femeie nu îşi doreşte să fie violată.

În acelaşi timp, bărbaţii pot deveni prea deschişi atunci când vine vorba de împărtăşirea fanteziilor şi uneori chiar să pună presiune pe partenerele lor pentru a mai primi în pat o a treia persoană, de obicei o altă femeie. Chiar dacă nu realizează, bărbaţii pot deveni geloşi ulterior unei astfel de partide, ei uită că faţă de fantezii, în lumea reală sunt implicate persoane cu trăiri şi sentimente care nu pot fi trecute cu vederea atât de uşor.

Femeile prea timide, bărbaţii prea dezinhibaţi

Studiile au arătat că este normal ca cele mai multe femei să aibă fantezii sexuale în secret, pe care să nu le împărtăşească partenerilor şi pentru care chiar nu au niciun motiv să se simtă vinovate, atâta timp cât ele rămân doar fantezii.

Bărbaţii, în schimb, au dovedit că sunt prea dezinhibaţi de multe ori şi că ar trebui să se gândească de două ori înainte de a-i cere partenerei ceva care pe ea ar pune-o într-o situaţie degradantă. Totodată şi femeile trebuie să aibă curaj să refuze atunci când nu sunt de acord şi să nu facă nimic doar de dragul unei relaţii. Important este ca o fantezie sexuală să devină realitate doar atunci când ambii parteneri sunt siguri că fac ceva ce nu vor regreta şi care le va face plăcere.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox