sâmbătă, octombrie 16, 2021

Mulți nu se gândesc ce e bine sau rău să facă după o partidă de amor. Cel mai important aspect rămâne igiena. Părțile intime trebuie să fie curate și sănătoase. Multe infecții și probleme care apar în zonele

intime se datorează obiceiurilor nesănătoase, care urmează raportului sexual.

După ce faceți dragoste, este foarte important să aveți grijă la câteva aspecte.

După raportul sexual, mergeți la toaletă. În timpul contactului, pot pătrunde multe bacterii în zona ta intimă, care este mediu ideal pentru ele.

Dacă nu vă doriți o dureroasă infecție a vezicii urinare, trebuie să urinați în maximum o oră de la terminarea raportului sexual. Să nu uitați, este foarte important să nu vă ștergeți dinspre anus spre vagin, ci invers, pentru a nu aduce bacteriile în vagin.

E bine să faceți

duș, exclus baie în cadă. În timpul stimulării, vaginul se deschide mult. Dacă intrați imediat în cadă, riscați să faceți loc bacteriilor.

Ca și în cazul exercițiilor fizice, trebuie să vă hidratați, după ce faceți dragoste. Beți apă din belșug!

Mâncați alimente bogate în probiotice. E foarte important ce mâncați, după ce faceți dragoste. Medicii vă sfătuiesc să vă alegeți gustările înțelept, chiar dacă ciocolata este foarte apetisantă.

Iaurtul este alegerea ideală! Aveți nevoie de bacterii bune în organism, alegeți fermenții naturali.

Nu vă spălați cu săpun în zonele

intime! Nu doar după un raport sexual, când vaginul este și mai sensibil, niciodată! Săpunul este contraindicat în zonele intime, întrucât distruge PH-ul natural al zonei. Mai mult, săpunul usucă și irită zona. Există o regulă nescrisă. Ce nu puneți pe limbă nu puneți nici în zona intimă. Și nu cred că se spală cineva cu săpun în gură. După actul sexual, clătiți-vă zona cu apă călduță.

Renunțați la lenjeria intimă sexy, care invariabil este din material sintetic. Alegeți întotdeauna lenjeria intimă din bumbac.

O să vă spunem ceva ce poate o să vă mire. Multe femei își usucă zona

intimă cu uscătorul de păr. Zona intimă nu trebuie să rămână umedă. Așadar, puteți apela la aerul rece al uscătorului de păr sau la un prosopel moale, din bumbac.

Vă invităm să ne distribuiți articolul, dacă v-a plăcut. Mulțumim.

Ultimele stiri