Sari la conținut

Ce i-a scris Patrick Mouratoglou Simonei Halep pe instagram. Mesajul a stârnit revolta urmăritorilor sportivei

Sursă foto: Playtech
Simona Halep

Ce i-a scris Patrick Mouratoglou Simonei Halep pe instagram. Patrick Mouratoglou a lăsat un mesaj simplu, dar încărcat de semnificație, pe pagina de Instagram a Simonei Halep.

Acest comentariu a venit în urma vestii că Simona Halep a demonstrat că prezența substanței roxadustat în organismul său nu a fost rezultatul unei acțiuni deliberate de dopaj, ci al unei contaminări accidentale, ceea ce a dus la reducerea suspendării sale la doar 9 luni.

Având în vedere că suspendarea Simonei a început în octombrie 2022, ea a îndeplinit deja termenii pedepsei, permițându-i să se întoarcă în competiții.

Ce i-a scris Patrick Mouratoglou Simonei Halep pe instagram

La scurt timp după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a făcut publică decizia pe site-ul său oficial, Halep a împărtășit cu urmăritorii ei un mesaj detaliat pe Instagram, exprimându-și recunoștința pentru sprijin. Comentariul lui Mouratoglou la această postare: „Adevărul a învins,” a declanșat o serie de reacții diverse în secțiunea de comentarii, mulți criticându-l pe antrenorul francez pentru intervenția sa.

Replici precum „Acum te bagi în seamă?”, „Ar trebui să răspunzi pentru ce ai făcut” sau „Ar fi mai bine să nu spui nimic!” reflectă doar o parte din valul de nemulțumire direcționat către Mouratoglou.

Simona Halep a triumfat în fața Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA), reușind să reducă o suspendare de 4 ani pentru dopaj la doar 9 luni. Aceasta a convins prin argumente că nu a folosit substanțe interzise intenționat, ci a fost victima unei contaminări accidentale.

Presă din SUA, inclusiv Tennis World USA, a abordat cazul, criticând dur părțile care au acuzat-o pe Halep de dopaj deliberat și în special pe Patrick Mouratoglou, fostul său antrenor, care a fost sever judecat.

„Simona a fost vindicată? Absolut: Ea și-a afirmat nevinovăția de la bun început, traversând luni de zile de coșmar. Acum, în sfârșit, are cale liberă spre terenuri.

Criticii care au etichetat-o drept dopată sau înșelătoare vor trebui să-și revizuiască acuzațiile. Simona a ieșit victorioasă.

Patrick Mouratoglou, pe de altă parte, și-a văzut reputația știrbită de acest scandal. Asumându-și întreaga vină pentru incidentul legat de Halep, este corect să afirmăm că el este cel mai mare învins în această poveste”, au consemnat cei de la Tennis World USA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel