miercuri, octombrie 5, 2022

Joi, pe 26 aprilie, începând cu ora 19.00, la Eden Spa avem ocazia să fim îndrumați de Maestrul Swami Ananda Saraswati, călugăr în tradiția hindusă, Maestru Yoga și Vedanta, în cadrul evenimentului WHAT DO WE WANT IN OUR LIFE/CE NE DORIM ÎN VIAȚĂ. 

“Life must be unpredictable, whereas how we relate to it has to be predictable”/Viaţa trebuie să fie imprevizibilă, în timp ce, felul în care ne raportăm la viață trebuie să fie previzibil” , Swami Ananda Saraswati.

Te-ar mai interesa: Alimentul care trebuie scos din dietă. Profesorul ...

Viața trebuie să fie imprevizibilă, în timp ce, felul în care ne relatăm la viață trebuie să fie predictibil. În mod obișnuit devenim foarte entuziaști referitor la ceea ce ne dorim în viață la un moment sau altul, însă în procesul de împlinire, de parcurgere a etapelor, fie ne pierdem interesul ori odată ce am obținut rezultatul dorit suntem complet dezinteresați, obosiți, vlăguiți și căutăm imediat altceva de făcut.

În ceea ce ne dorim în viață este de dorit să avem claritate a intenției, în timp ce rezultatul pe care-l obținem ca urmare a acțiunilor noastre nu va depinde doar de efortul depus de noi. Acestă abordare ne oferă libertatea de a hotărî ce vrem de la viață, cu înțelegerea că a fi consistenți, perseverenți pe parcursul procesului în derulare este mai important ca rezultatul final obținut.

Te-ar mai interesa: Ce sunt zaharurile ascunse? Substanțele dulci care...

Avem ocazia să fim îndrumaţi de Maestrul Swami Ananda Saraswati, călugăr în tradiția hindusă, Maestru Yoga și Vedanta, care aloca timp preţios perioadelor de izolare în liniştea sacră a Munţilor Himalaya. Este autor al peste 30 de cărţi publicate în diferite limbi, sanscrita, engleză, italiană si limba română. Fondatorul Centrelor Yoga Vidya, Asociației Yoga Vidya în România şi a Fundaţiei Vidya Vahini Trust, cu Ashram ul Yoga Vidya, din sudul Indiei, Chennai şi Yoga Vidya Gurukulam aflat pe malul fluviului Ganga, în munţii Himalaya.

Te-ar mai interesa:  „Boala celor bogați”, tratată foarte simplu. Spec...

Pe parcursul vizitelor în România, Swami Ananda Saraswati ne-a împărtășit din înțelepciunea Tradiției Vedice în cadrul emisiunilor televizate, Interviurile lui Matei Georgescu- USH, cu tema Know the Knower, invitat al Dianei Mețiu în cadrul emisiunii Ce nu știm că nu știm, interviu realizat de Elena Oceanu pentru Doctorul Zilei, invitat special la Ora de știri, cu Mihai Radulescu, la TVR1, 

Te-ar mai interesa: Boala care afectează femeile, e cumplită! Și Regin...

Manualul de yoga tradițională, Yoga Vidya, a fost lansat oficial la Ambasada Indiei la Bucuresti, pe 21 iunie anul trecut, de ziua internațională a yoga.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private