miercuri, septembrie 29, 2021

Luna februarie va fi o lună dinamică, cu aspecte pozitive pentru multe zodii, cu încercări pentru altele. Emoțional, încă ne aflăm sub influența Super Lunii (atât plină, cât și eclipsă), iar efectele eclipselor

se simt atât înainte cu 2 luni, cât și 2 luni după. Sensibilitatea crescută va domina luna februarie.

Ce ne spune astrologul Acvaria că ne așteaptă pe fiecare în parte.

Berbec. Eclipsa de la finalul lunii ianuarie s-a concentrat pe viața ta sentimentală, ca atare te poți aștepta ca efectele acestui eveniment astral să te afecteze încă. Ai putea fi mai preocupat de acest plan al vieții tale, să te apropii mai mult de jumătatea ta, să-i faci declarații și destăinuiri – nu uita că e și ziua îndrăgostiților luna aceasta – pentru că cel drag așteaptă mult de la tine. Cu cât te

deschizi mai mult sufletește, cu atât mai bine, pentru că ai o atitudine un pic misterioasă, retrasă, tăcută, greu de înțeles de partener, care își pune multe întrebări, de parcă nu ai vrea să-i spui celuilalt ce simți. Poate e o iubire secretă, poate e una platonică, și acum ar fi un moment bun să eliberezi inima și să declari sus și tare ce ascunzi în ea. Bune și rele, deopotrivă, pentru că poate ai acolo și unele insatisfacții și a venit vremea să le scoți la lumină, cu rolul de a echilibra balanța.

Taur. Te simți bine în pielea ta, iubirea e la cote maxime și plutește în aer, ai planuri

mărețe alături de cel drag. Dacă nu ești căsătorit, te bate serios acest gând luna aceasta, poate cuprins un pic de spiritul primăvăratec ce se instalează sau de aburii iubirii din preajma zilei îndrăgostiților, ca atare și tu poți fi unul dintre cei care așează iubirea pe un plan principal al preocupărilor tale. Cum Jupiter în zona căsnicie te cam îndeamnă spre acest mare pas al vieții, totuși, ar fi bine să nu te duci direct la starea civilă după prima întâlnire, pentru că graba te-ar putea costa.

Gemeni. Până și iubirea se învață, deci nu considera că le știi pe toate în materie de amor.

Luna aceasta primești suficiente informații și indicii care să te ajute să-ți construiești o viață sentimentală reușită, punând accent pe comunicarea cu partenerul, pe respectarea libertăților fiecăruia, pe modul de a privi amândoi spre viitor în același fel. Din discuții se nasc acum marile planuri, și simți că se schimbă ceva în modul tău de a te implica în relație.

Rac. Te poți aștepta la câteva momente mai tensionate în relația cu cel drag. Jupiter, bine plasat în zona iubirii, ar fi trebuit să anime spiritele, să aprindă inimile, dar ce păcat că el intră în conflict cu Venus, care

face ca iubirea să pară mai degrabă un câmp de luptă decât un câmp cu floricele…

Leu. Cu Marte în zona iubirii și cu pleiada de planete din zona căsniciei, tu ești printre actorii principali în materie de amor. Nu neapărat în cel mai fericit mod posibil, dar cu siguranță e agitație mare în viața de cuplu. Posibil ca eclipsa de Lună de la finalul lui ianuarie să fi pus în atenție unele aspecte ce se cereau reparate în relația ta cu partenerul, și acum trebuie să te ocupi de ele, pentru a le așeza pe făgașul cel bun.

Fecioară. Nu s-ar zice că ești printre cei mai norocoși în materie de iubire, ca atare pentru tine dragostea e mai degrabă austeră, rece, rațională, o treci prin prisma minții, și mai puțin a inimii, dar consideri că e mai bine să rămâi cu picioarele pe pământ, ancorat în real, decât să-ți pierzi mințile din prea multă iubire.

Balanță. Tu ești îndrăgostitul numărul unu al zodiacului în prima jumătate a lunii, cât timp, prin zona iubirii pe harta ta, se adună câteva planete responsabile cu antrenul. Ele te vor ajuta să te manifești liber, să te bucuri de iubire, să ai parte de un Valentine așa cum îți place, pentru că investești multă energie în iubire, așadar excedent de iubire la Balanțe.

Scorpion. În primele zile ale lunii nu ești prea încântat de viața ta sentimentală. Te simți cam singur, cel drag nu e alături de tine, nu există o comunicare așa cum ți-ar plăcea, deci se pare că te plictisești fără cel drag alături. Dar poate această liniște are și ea un scop, pentru că te poți detașa de toate, îți poți liniști mintea și sufletul, poți face puțină ordine în cele mai ascunse unghere ale sufletului tău.

Săgetător. Cum să nu fii plin de energie, de pasiune, de dorință, cu Marte în zodia ta? Și îl aștepți de ceva vreme să revină aici… Cu asemenea aliat alături, te bucuri din plin de tot ce inspiră implicare, energie, curaj, fie că vei canaliza această energie spre iubire, fie spre muncă. Trigonul pe care Marte îl va face cu Uranus spre final de lună e exact scânteia de care aveai nevoie pentru a trece la fapte, pentru a face declarații de iubire, pentru a lua inițiativa în plan sentimental, pentru a invita pe cineva la o aventură sentimentală pasionantă.

Capricorn. Uneori iubești fără speranță, de parcă nu ai vedea niciun viitor relației în care ești implicat sau nu primești de la cel de alături ceea ce inima ta are nevoie. Ceva lipsește, momentan, dar nu trebuie să lași decepția sau depresia să te macine, ci doar să ai răbdare! Tu oricum ești o persoană care și-a educat toată viața răbdarea și a creat o relație specială cu timpul, și de data aceasta trebuie să faci la fel și cu iubirea.

Vărsător. Luna începe bine pentru tine, cu o mulțime de planete în zodia ta, cu efectele unei eclipse la final de ianuarie care te viza direct pe tine, deci și luna februarie poate fi intensă și plină de stări, evenimente, noutăți, provocări pentru tine.

Pești. Nu e exclus ca încă de la finalu lunii anterioare, din preajma eclipsei, să se fi născut niște dorințe mari în adâncul inimii tale iar acum să cauți condițiile prielnice pentru a le și transforma în realitate. Așteptai momentul potrivit, iar momentul poate sosi acum, deci transmite în sus, spre cer, marile tale speranțe, pentru că ai putea fi auzit!

Zodiacul complet Acvaria cât și aspectele legate de sănătate le citiți aici.

Ultimele stiri