miercuri, februarie 1, 2023

Ce e interzis să faci în ultima săptămână din Decembrie. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse ce nu este indicat să facem în ultima săptămână a lunii Decembrie.

”Nu este recomandat să ne pieptănăm cu un pieptene nou. Toate accesoriile să le lăsăm pentru 1 ianuarie.

Să nu ne punem o curea nouă.

Să nu coasem nasturi.

Să nu cumpărăm mărunțișuri.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi dacă dormi pe spate. Medic: cre...

Dacă în una dintre primele șapte zile de după Revelion ne împăcăm cu un dușman, câștigăm un an în viața noastră, și el și noi.

Pe data de 6 ianuarie, de Bobotează, să le dăm de mâncare păsărilor, pentru că vom avea pâine tot anul.

Dacă va fi zăpadă în noaptea de Revelion, să ieșim afară să prindem fulgi în palme și să ne dăm cu ei pe față. În același timp trebuie să spunem:” În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh”.

Această zăpadă se dă de trei ori și ne va spăla de toată energia negativă și ne va aduce foarte multă energie pozitivă în viața noastră.

Te-ar mai interesa: Horoscop 1 februarie 2023. O zi dezastruoasă pentr...

Încercați să nu vă puneți lucruri noi, îmbrăcăminte, în seara de Revelion”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

creier

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus o pildă ce cuprinde sfaturi foarte cuprinzătoare și folositoare despre blestem.

„Era un pescar bătrân căruia barca i se stricase, nu mai putea prinde foarte mult pește, familia lui era flămândă, dar într-o zi trece un bătrân pe acolo și îl întreabă dacă poate dormi la el.

Te-ar mai interesa: Ochii tăi arată așa? Poate fi primul semn al cance...

Acesta l-a primit. A doua zi, bătrânul întreabă cât trebuie să-i plătească pentru că l-a primit, dar el nu avut nimic, doar un sfat.

LIDIA FECIORU: „NICIODATĂ UN SFAT SĂ NU-L PRIVIM CA PE UN BLESTEM”

Ce să facă fiindcă simte că nu mai poate face bani și va muri de foame. Acesta îi spune să-și scufunde barca.

În acea noapte, a fost o furtună foarte mare, iar barca pescarului s-a scufundat. Pescarul împreună cu familia s-au dus pe râu în jos și au găsit un sat de pescari cu foarte multe bărci, vapoare, dar el nu avea barca lui ca să prindă pește.

Te-ar mai interesa: Zincul n-ar trebui să lipsească din corp. Joacă un...

Stând supărat, a văzut o barcă și spune că trebuie reparată și într-un timp foarte scurt a devenit un maestru de reparat bărci.

Deci, niciodată un sfat să nu-l privim ca pe un blestem”, a spus Lidia Fecioru, în rubrica Pilda zilei din cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private