luni, noiembrie 29, 2021

Cercetătorii de la Universitatea Harvard au recrutat peste 1.000 de bărbați cu faze incipiente de cancer de prostată, pe care i-au urmărit timp de 7 ani.

Rezultatele studiului lor sunt incredibile.

Te-ar mai interesa: Anunțul lansat de Pfizer: „Noile vaccinuri „gata î...

Comparativ cu bărbații care mănâncă rar ouă, aceia care servesc zilnic fie și câte o îmbucătură au un risc de două ori mai mare ca celulele canceroase să migreze și să atace și alte porțiuni ale organismului, spre exemplu oasele.

Studiul arată că bărbații care consumă trei ouă pe săptămână au un risc cu 81% mai mare de a muri de cancer de prostată decât cei care nu le consumă deloc. De vină sunt cholinele din ouă. Acestea reprezintă o substanță necesară organismului care ajută la funcționarea creierului, sistemului nervos și a sistemului cardiovascular, dar prezența lor în sânge este asociată

Te-ar mai interesa: Uniunea Europeană propune un termen de expirare pe...

cu riscul de a face cancer de prostată.

Te-ar mai interesa: Situația românilor blocați în Africa din cauza var...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri