Sari la conținut

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și Angela Similea: Amor nebun

Sursă FOTO: WOWBIZ

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și Angela Similea. Adevărul despre legătura dintre cei doi a ieșit la suprafață!

Adevarul despre Florin Piersic si Angela Similea: „Am fost intr-un amor nebun”

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi.

Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot.

A fost o «lipitură» în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a declarat Piersic pentru Wowbiz.ro

Sex-simbol al anilor ‘80, interpreta care a avut o carieră de succes în muzica românească, a fost înconjurată întotdeauna de bărbaţi frumoşi şi la fel de celebri, care s-au luptat pentru inima ei.

Sursă FOTO: WOWBIZ

Potrivit EVZ, Florin Piersic a furat inimile femeilor încă de la prima apariție, dar în prezent este căsătorit cu Anna Török. Povestea lor de dragoste este demnă de un roman, dar puțini o știu. Soția lui a evitat să fie în lumina reflectoarelor și a ales o viață liniștită.

A fost unul dintre cei mai curtați actori din România, iar femeile nu l-au uitat nici în ziua de azi. Cu toate astea, el a ales-o pe Anna Török, cea care îi este soție. Cei doi s-au cunoscut într-un loc inedit și s-au bucurat de căsnicia lor departe de lumina reflectoarelor.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1986 într-un avion, fără să știe că ea este femeia care va deveni cea de-a treia soție a lui. După două căsătorii eșuate și mai multe relații cu femei cunoscute în România, Florin Piersic a oferit încă o șansă iubirii. Cei doi s-au căsătorit în anul 1993, după 7 ani de relație.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel