Sari la conținut

Ce să nu spui niciodată în pat? Top 7 afirmații care „taie cheful” bărbatului tău

intimitatea emoționala

Ce să nu spui niciodată în pat? Momentele de intimitate în pat sunt ca un dans de tango. Ai greșit un pas și toată frumusețea mișcărilor se poate duce de râpă. La fel, comunicarea este un aspect sensibil când vă aflaţi în dormitor, în intimidate.

Uneori te poate lua valul şi ajungi să arunci vorbe nesăbuite. Cuvintele rănesc mai mult decât ori altceva, de aceea trebuie alese cu mare grijă, mai ales în această conjunctură.

Or fi bărbații sexul puternic, dar sunt şi ei sensibili. Multe dintre lucrurile pe care i le spuneți într-un moment atât de intim îi pot afecta. Iată ce nu ar trebui să îi spui.

Ce să nu spui niciodată în pat? 1. „De ce nu te-ai spălat pe dinți?”

Ar trebui să știi că mirosul neplăcut al gurii (halitoza) nu este neapărat un semn al unei igiene proaste. De pildă, respiraţia urât mirositoare poate fi un mod de manifestare al unor boli digestive.

Chiar dacă se spală pe dinţi de mai multe ori pe zi, poate avea respiraţie urât mirositoare dimineaţa. Cei mai mulţi dintre cei care se confruntă cu aşa ceva ştiu şi sunt conştienţi de aceasta şi le afectează viaţa sexuală.

Așa că, dacă nu-ţi cunoşti partenerul de mult timp şi nu ţi-a destăinuit încă dacă are vreo problemă de sănătate, amână momentul în care să deschizi subiectul şi să-i spui că ar fi bine să caute soluţii pentru mirosul greu de suportat al respiraţiei lui.

2. „N-ai de gând să termini odată?”

Faceţi sex de ceva timp, tu ai avut unul sau mai multe orgasme. Ai obosit și el nu pare că va termina în curând. Unii bărbați nu se pot controla să nu termine devreme, în timp ce alţii au orgasm mai greu.

Dacă îi pui o asemenea întrebare, va crede că nu se descurcă deloc bine şi vrei doar să scapi de el. Şi, chiar dacă acesta este adevărul, nu e prea plăcut să îl audă. Nici tu nu te-ai simți prea bine dacă cineva ți-ar spune un asemenea lucru într-un moment atât de delicat.

3. „Am avut si partide mai bune!”

Este una dintre cele mai mari gafe pe care ai putea să o faci. Compară-l cu un partener din trecut despre care crezi că era mai bun în dormitor și nimic nu va mai fi la fel între voi.

Iată ce afirmă Cassandra LeClair, lector în cadrul departamentului de studii de comunicare de la Universitatea de Stat din Texas, SUA: „Acest tip de comentariu întăreşte sentimentele de îndoială de sine şi îl poate determina pe celălalt să se întrebe dacă relaţia mare rost să continue sau nu”.

Prin urmare, chiar dacă s-ar putea să nu fie partenerul pe care-l vei alege pentru căsătorie, nu este necesar să-i spulberi încrederea în el însuşi.

Ce să nu spui niciodată în pat? 4. „Ce chestie, bărbații chiar sunt păroși!”

În general, bărbaţii au mai mult păr pe corp decât femeile. Dar partenerul tău pare că are mai mult decât tot ceea ce știai despre bărbați. Credeai că nu ştie până acum? E ca şi cum cineva ţi-ar spune „wow, unele femei au sânii atât de mici!”

5. Îţi scapă un alt nume, de obicei al iubitului dinaintea lui

Este gafa supremă. Să i te adresezi cu un alt nume. Este ceva ce cu greu poţi repara şi lasă urme de durată în relaţia voastră. Acesta se poate duce cu gândul că îl înşeli. Chiar dacă doar cu gândul. P

artenerul tău mai poate crede că a existat în trecutul tău apropiat cineva pe care-l considerai superior lui. Sexul este o experienţă intimă şi mulţi au nesiguranţe legate de aceasta, de aceea o afirmaţie inadecvată în pat afectează foarte mult încrederea investită în tine de celălalt.

Ce să nu spui niciodată în pat? 6. „De obicei, bărbații adoră când eu fac…”

Acelaşi lucru ca mai sus. Ok, ai mai făcut sex cu alţii, ai experienţă, dar niciun tip nu vrea să se gândească ce faceai tu cu alţii. Trebuie să realizezi că nimeni n-ar mai putea face sex imaginându-și partenera goală lângă alt bărbat.

7. „Știi ce, eu nu prea mai am chef…”

E în regulă să nu ai chef de sex câteodată. Dar nu poți să spui acest lucrur în momentul în care partenerul tău s-a dezbrăcat şi este excitat. În plus, nu adăuga şi un „hai doar să stăm în pat îmbrăţişaţi”, măcar lasă-l să meargă puţin la toaletă pentru a rezolva singur anumite lucruri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel