Sari la conținut

Ce șanse ai să te îmbogățești în funcție de ziua de naștere

dreptul divin la bani
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Dreptul divin la bani și karma de restricționare

Numărul avuției îți arată ce șanse ai să te îmbogățești în funcție de ziua de naștere. Acesta se calculează adunând 1 cu ziua nașterii. De exemplu, cineva care s-a născut într-o zi de 25, va avea numărul avuției 8 (2+5+1). În funcție de acest număr ai mai multe sau mai puține șanse să câștigi bani mulți ușor.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Telemedika, ce semnifică fiecare număr al avuției.”Fiecare om când se naște primește niște modalități prin care să se îmbogățească sau să muncească toată viața ca să poată obține banii de care are nevoie”, a explicat Voropchievici.

Numărul avuției 1 (cineva care e născut într-o zi de 9, de 18, de 27)

Știu să facă bani, au noroc la bani, sunt lideri înnăscuți și știu cum să atragă banul. Cel mai bine se pricepe să strângă oameni cărora să le dea sarcini, să facă lucruri bune și să le ofere bani. Toată viața va fi un lider, știe cum să acumuleze banii pentru că le știe valoarea. Când ajung la suma pe care și-o fixează, se retrag, fiind unii dintre cei mai înțelepți oameni.

Numărul avuției 2 (cineva care e născut într-o zi de 1, 19, 28)

Nu e o cifră păguboasă, e o cifră mai ghiniostită. muncești, ai idei, faci bani, dar nu poți să-i stochezi pe o perioadă lungă de timp. Apare un factor neprevăzut și banii sunt investiți în ceva. Cei care au 2 cifra banilor, sunt mari amatori de lux, de mici de distracții și atunci 2 de multe ori se întinde mai mult decât îi e plapuma. Sfatul pentru ei e să reziste tentației de a cheltui fără rost.

Numărul avuției 3 (cineva care e născut într-o zi de 2, 11, 20, 29)

Una dintre cele mai norocoase cifră de bani. Atrage bogăție din toate zările. Pe cât de mult atrag, pe atât de repede îi cheltuie pentru că tind să își facă mici sau mari plăceri. Situația lor financiară este fluctuantă. Au multe ide de a face bani, dar nu sunt consecvenți cu planurile lor. Dacă ar fi mai înțelepți, ar lăsa ceva deoparte pentru zile negre.

Numărul avuției 4 (cineva care e născut într-o zi de 3, 12, 21, 30)

Singura cifră care e cifra sărăciei și a morții pentru că mori muncind până faci bani. Banii nu vin din cadouri sau nemunciți. Pot deveni foarte bogați dacă muncesc foarte mult pentru asta.

Numărul avuției 5 (cineva care e născut într-o zi de 4, 13, 22, 31)

A doua cifră teribil de norocoasă, după 3. Nativul se poate naște într-o familie bogată. Profită de inteligența și de abilitățile lor. Fac bani din speculații. Dacă nu au bani, întotdeauna vor avea marea șansă să aibă pe cineva cu aceeași valoare numerică și care să îi ia lângă ei și să-i ajute să facă bani. Există o lege nescrisă a celor cu 5: dăruiește și vei primi triplu.

Numărul avuției 6 (cineva care e născut într-o zi de 5, 14, 23)

Sunt singurii oameni care nu aleargă după bani. Ei vor un job stabil și cu bani permanenți. Se mulțumesc cu ceva modest. Au dragoste pentru munca pe care o fac. Soarta face ca ei să nu ducă lipsă de bani toată viața.

Numărul avuției 7 (cineva care e născut într-o zi de 6, 15, 24)

Din dorința lor de a se îmbogăți intră în lucruri ilegale, mai fac și compromisuri neonorante. Aceste lucruri se pot întoarce împotriva lor. Nu reușesc să obțină banii după care aleargă decât dând dovadă de corectitudine.

Numărul avuției 8 (cineva care e născut într-o zi de 7, 16, 25)

S-au născut cu flerul de a simți banii. Ei știu cu bani puțini să pună o afacere pe picioare și să obțină mulți bani. Dar 8 e cifra extremelor. Într-o zi pot obține o avere impresionantă și a doua zi să o piardă. Sunt niște oameni foarte buni și au tendința să împartă cu ceilalți. Le place să fie periați, așa că se strâng mulți profitori în jurul lor. Trebuie să învețe să păstreze un echilibru financiar toată viața. Să pună deoparte bani pentru zile negre, acesta e secretul pentru ei.

Numărul avuției 9 (cineva care e născut într-o zi de 8, 17, 26)

Cei cu 9 nu știu să facă bani, nici nu-i interesează dar are Dumnezeu grijă de ei. Apar tot felul de oportunități, bani din cadouri Ei fiind atât de detașați de bani, banii vin peste el. El împarte și cu ceilalți și soarta face ca pe tot parcursul vieții să aibă tot felul de ocazii favorabile și niciodată nu rămân fără bani.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel