luni, septembrie 26, 2022

Ce se întâmplă cu Messi după ce a avut COVID-19. Absența fotbalistul a generat un mister în jurul său, având în vedere că nu s-a prezentat nici până acum la antrenamente!

Vedeta celor de la PSG, în vârstă de 34 de ani, a fost scos din circuit la începutul anului, când s-a infectat cu temutul coronavirus.

Pentru că s-a vindecat deja de o săptâmâna, însă nu a revenit la antrenamente, mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu argentinianul.

Te-ar mai interesa: Declarații șocante! Dr. Streinu-Cercel rupe tăcere...

Din moment ce se știu puține despre motivele neprezentării sale la antrenamente și PSG nu a comunicat mai mult decât „este sub supraveghere medicală”, fotbalistul a făcut primele declarații.

„Bună seara! După cum știți, am avut COVID-19 și vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele primite și să vă anunț că mi-a luat mai mult decât credeam să mă fac bine, dar sunt aproape recuperat complet și abia aștept să revin pe teren.

M-am antrenat zilele astea pentru a ajunge din nou la 100%. Se anunță provocări frumoase în acest an și sper să ne vedem cât mai curând. Mulțumesc!”,a fost mesajul lui Leo Messi.

Te-ar mai interesa: Vrei să te asculte Dumnezeu? Pr. Sofian Boghiu: Ți...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)


Nu se va prezenta la meciurile naționalei

Fără îndoială, fotbalistul argentinian nu va participa la meciul din Liga 1 cu Stade Brestois, care va avea loc sâmbăta viitoare, așa că va trebui să aștepte să-și arate din nou magia cu mingea. În acest sens, Messi a dat asigurări: „M-am antrenat zilele acestea pentru a ajunge din nou la 100%”.

În cele din urmă, el a făcut referire la provocările acestui 2022, care includ, pe lângă cota în așteptare de câștigare a Ligii Campionilor cu Paris Saint-Germain, nici mai mult, nici mai puțin decât Cupa Mondială din Qatar 2022 cu echipa Argentinei. Astfel, Leo a comentat: „Vin provocări foarte frumoase anul acesta și sperăm că foarte curând ne vom revedea. Mulțumiri!”, informează La Nacion.

Te-ar mai interesa: Horoscop Cristina Demetrescu, octombrie: Tensiuni ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private