sâmbătă, mai 28, 2022

Simptome infectare. O echipă de specialiști a descoperit că în urma infectării cu noul coronavirus poate apărea un efect secundar rar la bărbați, cercetătorii vorbesc despre dureri insuportabile în zona genitală, scrie New York Post.

Grupul de specialiști din Iran a scris într-un jurnal medical că virusul a dus la coagularea sângelui în organul genital al unui bărbat.

„Tromboză la vena dorsală a penisului”

Bărbatul anonim a suferit dureri de penis timp de trei zile înainte de a fi văzut de un urolog din Iran, care l-a îndrumat pentru analize.

Te-ar mai interesa: Cancer vulvar: simptome ascunse despre care ar tre...

Disconfortul a început în urma unei erecții în timp ce avea contact intim, le-a spus medicilor bărbatul căsătorit de 41 de ani.

Nu suferise nicio traumă în zona pelviană care să-i explice simptomul. Dar a avut un test Covid pozitiv cu trei săptămâni înainte, au scris radiologul Seyed Morteza Bagheri și un coleg de la Universitatea de Științe Medicale din Iran în jurnalul Clinical Case Reports.

Nimic nu era ieșit din comun în legătură cu parcursul pe care l-a avut bărbatul în urma infectări, au remarcat medicii. Avea simptome ușoare, inclusiv febră, tuse și oboseală și nu a trebuit să ia niciun medicament.

Te-ar mai interesa: Persoanele care vor refuza să își facă aceste anal...

Testele efectuate la spital au arătat că bărbatul avea „tromboză la vena dorsală a penisului” – coagularea sângelui într-o venă.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private