Sari la conținut

Ce soție frumoasă are Dan Capatos! Acum se înțelege de ce a ținut-o ascunsă

Dan Capatos
Sursa foto: antena1.ro
Dan Capatos, dezvaluiri despre AVC-ul sufferit

Ce soție frumoasă are Dan Capatos! Prezentatorul TV este cunoscut în toată țara, însă puțini sunt cei care știu cum arată partenera sa de viață.

Dan Capatos a fost întotdeauna discret atunci când a venit vorba de viața sa personală, însă recent a reușit să își uimească urmăritorii cu o imagine rară.

Iată câteva din comentariile care au apărut în dreptul fotografiei:

„Ai o soție superbă”

„Ai o soție foarte faină! Ai ținut-o ascunsă…. și știi tu de ce….. fff faină! Împreună sunteți și mai frumosi”

„Mulți ani frumoși și fericiți împreună! Ai o soție superbă domnul Dan!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Capatos (@mielucuonara)

În trecut, Dan Capatos povestea că s-a cunoscut cu soția sa într-un mod cu totul neașteptat.

„A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată. Suntem de ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, mărturisea Dan Capatos într-un interviu în urmă cu câțiva ani.

Cei doi au împreună un băiat. Andrei este pasionat de sport, dar suferă de o boală pe care a moștenit-o chiar de la vedeta TV.

„Face sport cât n-am făcut eu toată viaţa”, spune Capatos. De altfel, sportul îl ajută pe băiețel să depășească problemele, care vin la pachet cu boala de care suferă, spunea prezentatorul TV într-un interviu.

“A MOSTENIT PE LINIE PATERNA, DE LA MINE”

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure -are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a mai declarat vedeta TV.

„Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii nouă ani”, a încheiat prezentatorul Xtra Night Show, de la Antena 1.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel