Sari la conținut

Ce spune Dana Budeanu despre faptul că Delia nu vrea copii

Din cuprinsul articolului

Declarațiile Deliei despre motivul pentru care nu vrea copii a stârnit un val de reacții. Internauții s-au împărțit iar în diverse tabere, așa cum se întâmplă cu fiecare ocazie.

După ce a făcut declarațiile referitoare la motivul pentru care nu vrea copii, Delia a fost criticată dur de Cezar Ionașcu, moment în care internauții s-au împărțit în tabere diferite.

În subiect intervin și alte persoane publice, printre care și Dana Budeanu. Designer-ul a oferit o reacție scurtă în care a arătat tuturor că este de acord cu celebra cântăreață. ,,Bravo, Delia! Respect”, a spus Dana Budeanu

Și fiica marelui actor Ion Dichiseanu, Ioana Dichiseanu, a reacționat după ce Delia Matache a spus de ce nu vrea să aibă copii. Ioana Dichiseanu a spus că o felicită pe Delia pentru decizia sa.

Și Mircea Badea a reacționat când a auzit că Delia nu vrea copii și i-a luat apărarea acesteia. „Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii. De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect?

Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru. Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E OK, dar de ce trebuie să mă justific?

Este o decizie strict personală și foarte intimă”, a declarat Mircea Badea, citat de ziare.com.

Declarația de la care a pornit totul…

Recent, Delia  a postat un clip în care și-a spus motivul pentru care nu vrea copii. Artista a spus că ea crede că: ”ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul?

Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea?

Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare citată de Spynews.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel