marți, august 9, 2022

Monica Pop, medic oftalmolog, a dezvăluit la un moment dat că ea crede în reîncare și a povestit ce anume a făcut-o să ajungă la această decizie.

”Chiar cred în reîncarnare. Nu știu dacă e potrivit să zic asta ca medic, dar vă spun. Persoana cea mai importantă din viața mea până la un anumit punct a fost bunica mea. Avea niște ochi albaștri, plini de lumină”, a povestit medicul Monica Pop, cu mult timp în urmă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Lună Plină în Vărsător. Atenționare pentru o zodie...

După 35 de ani, s-a întâmplat.

”Am găsit acesi ochi albaștri la o tânără și am rămas consternată. E un albastru deosebit. Nu e prima dată când cred în asta, am mai întâlnit lucruri de genul acesta. E foarte greu de înțeles așa ceva pentru oameni care nu au trecut prin asta”, a concluzionat medicul Pop.

Dacă ochii copilului tău arată așa, trebuie să mergi urgent la medic. Monica Pop, medic oftalmolog, spune că acest semn anunță o boală gravă.

medic

Ochii copilului tău arată așa? Monica Pop: Atenție! Indică o boală gravă

Oftalmologul Monica Pop a explicat la „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” de ce orice copil cu ochii foarte mari trebuie examinat rapid de un medic oftalmolog.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Capricorni, vă așteaptă o zi cu „scântei...

Imperforația de canal lacrimo-nazal este o afecțiune des întâlnită în cabinetul medicului oftalmopediatru, scrie Antena 3.

„În mod normal suprafața oculară trebuie să comunice cu nasul, dar mulți copii se nasc cu imperforație. Semnul e că au o secreție.

Se spală cu ser fiziologic și se șterge ochiul cu o compresă sterilă, nu se folosește nicio picătură, niciun antibiotic. Nu e o infecție! La vârsta de patru-șase luni copilul trebuie programat la o desfundare chirurgicală. Durează cinci minute”, a spus Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Iodură de potasiu. Medicul Gabriel Diaconu, mesaj ...

Atenție! Ochii mari la copii indică o boală gravă – glaucomul congenital.

De reținut! Nici varza, nici salata și nici morcovii nu ajută la sănătatea oculară, a spus medicul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private