Categories: Ştiri sănătate

Ce spune un psiholog despre bărbatul care a agresat doi copii în lift. Informții importante despre identitatea individului

Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere cum a sărutat și a pipăit doi copii, într-un lift din București. Cei mici, o fetiță de 5 ani și fratele ei de 9 ani, mergeau acasă la o prietenă de familie când au fost agresați în lift de pedofil. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din ascensor. 

Incidentul s-a petrecut într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei şi a ieşit la iveală abia după ce băiatul de 9 ani a povestit ce s-a întâmplat unei prietene de familie de-a părinţilor, la care minorii locuiau de câteva zile.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.”Sunt efectuate mai multe activităţi de cercetare şi criminalistice. Au fost identificate şi alte camere de supraveghere şi sunt vizionate imaginile. Facem apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să apeleze prin sistem 112 poliţia sau să se adreseze celei mai apropiate secţii”, a anunțat Poliția Capitalei, oferind o nouă imagine cu bărbatul, surprinsă de o cameră de supraveghere.

Psihologul Gabriel Diaconu a făcut un profil psihologic al agresorului sexual și l-a publicat într-o postare pe pagina sa de Facebook. Redăm mai jos postarea integrală:

Am făcut un profil psihologic al prădătorului sexual din Drumul Taberei.

– bărbat 40 – 55 de ani,
– nivel de igienă bun, chiar excesiv. Pedanterie. Un început de chelie pe care îl acoperă de obicei cu un fes/ căciulă/ șapcă.
– fără ocupație/ pensionat anticipat/ a lucrat în construcții. 
– locuiește în apropiere de victime (rază maxim 3 kilometri)
– are un handicap fizic (șchioapătă cu piciorul drept), posibil din cauza unui accident sau probleme de sănătate pre-existente (gută, diabet). Din pricina dizabilității fizice are și probleme de relaționare sexuală cu adulți. Nu e prima oară când agresează sexual un minor. E exersat, încrezător în abilitatea de-a convinge/ coerciționa un copil, organizat, și-a plănuit fapta, s-a uitat mai multe zile la victime, le știa traseul, știa când să acționeze.
– Locuiește cu o persoană vârstnică (mamă/ mătușă/ bunică), dar suficient de aptă încât să gătească/ spele. Dacă are contacte sexuale reușite, e doar cu persoane pe care le plătește. Este foarte anxios, compulsiv, posibil că are ticuri verbale, defecte de vorbire accentuate când vorbește cu figuri de autoritate.
– relaționează foarte puțin sau deloc cu vecinii dar când o face e cuviincios
– își petrece timpul peste zi în locuri publice, dar de obicei nu cumpără nimic sau puține lucruri, îndeosebi dulciuri.

“Copiii intrau în scară şi s-au uitat în spate şi au văzut că vine un om în urma lor şi a ţinut uşa. I-a zis individului că stă la etajul 4 şi el i-a zis mai vedem după aia”, a relatat o prietenă de familie.

După ce a rămas singur cu minorii, bărbatul a început să-i pipăie şi chiar să-i sărute.

“A venit băiatul şi a zis că a fost cu un domn sus şi în loc să oprească la etajul patru l-a oprit la etajul opt şi i-a băgat lui mână…a pipăit-o pe la fund”, a relatat tatăl copiilor.

Odată ce liftul a ajuns la etajul opt, bărbatul i-a scos pe cei doi copii din ascensor şi a stat cu ei aici mai bine de 13 minute.

Lucru confirmat şi de imaginile surprinse de camerele de supraveghere, care arata că individul coboară din lift la ora 10 şi 29 de minute şi revine la ora 10 şi 39 de minute.

În înregistrare se vede şi cum individul iese din ascensor ţinând-o în braţe pe fetiţa de 5 ani şi îl trage apoi după el şi pe fratele ei mai mare.

“S-a pus într-un colţ cu fata, ţinea fata cum stătea el pe vine aşa, ţinea fata pe piciorul lui şi băiatul era în spate. Se vede pe filmare când a urcat înapoi în lift cum a băgat mâna în pantaloni la fată. O pupa pe gură, pe gât”, a relatat o prietenă de familie.

Ca să dea de urma bărbatului suspect de agresiune sexuală poliţiştii au ridicat amprente de pe uşa liftului în care acesta s-a aflat dar şi de pe uşa de la intrarea în bloc.

În momentul agresiunii, indivdul purta pe cap o căciulă tricotată şi o bluză cu fermoar şi mâneci lungi.

Poliţie: “Secţia 22 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii.”

Poliţiştii îi roagă acum pe cei care îl recunosc pe individ să sune de urgenţă la 112.

Recent Posts

Ce acte să depui ca să primești bani în plus la pensie, în funcție de vârsta pensionării

Ce acte să depui ca să primești bani în plus la pensie. Numeroși pensionari sunt…

2 ore ago

Tipurile de cancer care se moștenesc cel mai frecvent

Ce tipuri de cancere se moștenesc. Cancerul, una dintre cele mai temute boli ale secolului…

3 ore ago

Cel mai încărcat energetic loc din România. Cei care ajung acolo se revigorează brusc și se pot vindeca de boli

Locul din România cu cea mai puternică încărcătură energetică se numește Gura De Rai, iar…

3 ore ago

Alimente bogate în estrogen natural benefice pentru femeile la menopauză

Estrogen natural. După 45 de ani, femeile se apropie de menopauză și au nevoie de…

4 ore ago

DNA a anunțat că IPS Teodosie a fost trimis în judecată pentru corupție

IPS Teodosie, trimis în judecată pentru corupție. Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a fost trimis în…

4 ore ago

Medic: Lipsa acestor două vitamine poate cauza varice și vânătăi

Varice, vene sparte și vânătăi pe picioare din senin. Nu-ți amintești de vreo lovitură puternică,…

4 ore ago

Citeste si: