sâmbătă, octombrie 1, 2022

Ce trebuie să faci pentru ca el să nu te uite niciodată. Dacă vrei să fii de neuitat, iată câteva secrete de care este bine să ții cont. Ușor de aplicat…

Vrei ca el să se gândească mereu la tine, să nu te uite niciodată…? Ei bine, dacă asta îți dorești, uită de tot felul de tehnici… și chestiuni complicate. Lucrurile sunt mult mai simple. Iată ce trebuie să faci.

Te-ar mai interesa: Astăzi este mare sărbătoare pentru creștini. Ce ru...

Atitudinea

Foarte importantă în orice moment, atitudinea atrage ca un magnet. Fie că sunteți în oraș, la film, la mall, la un restaurant, în pat, atitudinea contează incredibil de mult.

De asemenea, este foarte important să te simți bine în pielea ta. Ce înseamnă acest lucru? În primul rând, uită de toate complexele fizice pe care le ai și gustă din plin orice moment petrecut cu el.

În al doilea rând, nu face anumite lucruri din obligație, altfel nu te vei simți confortabil încercându-le, iar el își va da seama că nu ești prea încântată. Bărbatul cu care faci acest pas trebuie să fie unul care te respectă și care te face să te simți în siguranță alături de el.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc luna OCTOMBRIE. Astrologul Anca...

Conectează-te cu el

Încearcă să creezi o conexiune specială cu el și tratează totul ca pe ceva special. Nu uita că tocmai conexiunea creează intimitate, căci conexiunea înseamnă încredere, notează thegoodmenproject.com.

De exemplu, când faceți dragoste, nu trata momentul ca pe o simplă partidă…, ci depune toate eforturile pentru ca el să se simtă legat de tine și după acest moment.

Fii mereu atentă la nevoile lui, privește-l mereu pasional în ochi și ascultă-i respirația. Citește pe corpul lui ceea ce îi place să îi faci, fără ca el să îți spună.

Te-ar mai interesa: Albă sau negră: ce varietate de sare este mai sănă...

Astfel, va simți că tu ești femeia de care are nevoie lângă el pentru totdeauna. Nu te neglija în timp ce faci dragoste, dar nici nu îți concentra atenția doar asupra unui singur obiectiv…

Poate că el te va dezamăgi în anumite momente, dar ai grijă să fii blândă cu el. Încurajează-l, fii seducătoare, caldă și deschisă. Atinge-l în  cel mai senzual mod cuj putință.

Își va da repede seama că nu va mai găsi altă femeie ca tine și nu va avea cum să te uite.

Te-ar mai interesa: Cele mai bun surse naturale de melatonină, hormonu...

Comunică deschis, spune-i exact ce simți

Comunicarea este soluția pentru toate problemele. Dacă am ști să comunicăm, multe dintre probleme ar dispărea ca prin minune. Ei bine, comunicarea este importantă și în cuplu, inclusiv în momentele intime.

Momentul vostru intim nu trebuie să fie un act mecanic, ci unul în care te dăruiești trup și suflet. Spune-i ce simți atunci când ești cu el, ce senzații îți oferă, folosindu-te de senzualitatea șoaptelor.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

Încurajează-l și pe el să facă același lucru. Lasă-l să se deschidă în fața ta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private