Sari la conținut

Horoscopul dragostei: Ce nativi fac cuceriri în vacanță

horoscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Horoscopul dragostei: Ce nativi fac cuceriri în vacanță. Iată ce surprize au astrele pentru toți nativii în luna august în ceea ce privește dragostea.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Horoscopul iubirii din august prezice că, dacă ești singur/ă, vei fi mai deschis/ă la întâlniri și relații. De asemenea, conjuncțiile astrale din această lună ar putea aduce un fost înapoi în viața ta.

Dacă ești într-o relație, lucrurile s-ar putea încinge în dormitor luna aceasta. De asemenea, vei avea mai multă energie și entuziasm pentru partenerul/a de viață.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să întâlnești pe cineva care este foarte diferit de tiparul tău obișnuit de cuceriri. Ar putea fi vorba de o nouă relație interesantă care te va scoate din zona ta de confort.

Dacă ești într-o relație, s-ar putea să-ți dorești mai multă libertate, dar ai grijă să nu depășești limitele partenerului/ei de viață, altfel nu te vei mai putea întoarce.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă pleci în vacanță în luna august, te vei afla în cadrul perfect pentru a-ți trăi viața amoroasă din plin. Fără alte griji pe cap, îți vei putea exercita seducția și vei reuși de minune.

Indiferent dacă ești într-o relație sau singur/ă, Cupidon va fi omniprezent în această perioadă. Dacă dragostea nu a intrat încă în viața ta, probabil că va apărea în cel mai frumos mod.

Dacă ești într-o relație, vei dori să te reinventezi în raport cu partenerul/a de viață. Mai mult, nu este exclus ca acesta din urmă să fie cel care te invită să faci acest lucru.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru nativii singuri, există potențial pentru o nouă și incitantă dragoste luna aceasta. Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, lucrurile merg bine și s-ar putea chiar să te logodești sau să te căsătorești.

Cu toate acestea, pot exista unele tensiuni din cauza treburilor curente.

Leu (22 iulie – 22 august)

Dacă ești singur/ă, ai ocazia să întâlnești o persoană specială luna aceasta. Cu toate acestea, e posibil ca orice relație nouă să fie stâncoasă și plină de dramă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, poți simți că partenerul/a de viață te ia de-a gata, ca și cum i se cuvine totul. Ar putea exista și neînțelegeri pe tema banilor. Încercați să comunicați deschis și sincer cu cei dragi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să întâlnești pe cineva special la o petrecere sau în timpul vacanței. Dacă ești implicat/ă într-o relație, este posibil să ai parte de unele dezacorduri legate de bani sau chestiuni de familie cu partenerul/a de viață.

Cu toate acestea, te vei simți și foarte romantic/ă în această lună și vei face eforturi de a-ți mulțumi partenerul/a.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În primele două săptămâni ale lunii august vei sta excelent la capitolul putere de seducție. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să atragi mai mulți admiratori de dex opus, dar nu vei dori să interacționezi cu niciunul dintre ei.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, partenerul/a de viață s-ar putea chinui să țină pasul cu nivelul tău ridicat de energie și cu cerințele de afecțiune.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, lucrurile vor fi foaarte fierbiți luna aceasta. Tu și partenerul/ a de viață vă veți simți incredibil de conectați unul cu celălalt și te vei bucura să încercați lucruri noi împreună.

Dacă ești singur/ă, te vei simți încrezător/oare și nu vei avea probleme în a atrage pețitori/oare.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă ești într-o relație, îți va face o mare plăcere să creezi o atmosferă de seducție și lejeritate în relația ta.

Va fi, pentru tine, un mod de a te decomprima, de a uita de necazurile vieții de zi cu zi. Partenerul/a de viață te va urma cu bucurie.

Dacă ești singur/ă și îți cauți pe cineva, ar trebui să te aștepți din moment în moment să ai parte de întâlniri frumoase.

Unii ar putea chiar să găsească dragostea adevărată printr-o persoană care le va împlini pe toate planurile. Cupidon va fi foarte activ în această perioadă.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru Capricornii care sunt implicați într-o relație, august este probabil o lună de suișuri și coborâșuri. S-ar putea să existe certuri cu partenerul/a din cauza banilor sau a problemelor de familie.

Cu toate acestea, dezacordurile se vor rezolva în cele din urmă și veți ieși mai puternici ca și cuplu. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să întâlnești pe cineva special la un eveniment social sau la serviciu.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă ești singur/ă, august este o lună grozavă pentru a începe o nouă relație. Vei fi atras/ă de cineva care este creativ și expresiv. Acesta este momentul perfect pentru a lăsa adevărata ta personalitate să strălucească.

Dacă ești într-o relație, va trebui să petreci mai mult timp comunicând cu partenerul/a de viață. Aceasta este luna perfectă pentru a-ți exprima sentimentele și nevoile partenerului/ei, precum și de a-i asculta nevoile.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă ești singur/ă, astrele te ajuta pentru ca tu să-ți găsești dragostea adevărată luna aceasta. Ieși și întâlnește cât mai mulți oameni! Nu știi niciodată pe cine ai putea întâlni!

Dacă ești implicat/ă într-o relație, lucrurile pot fi puțin dificile luna aceasta. Cu toate acestea, cu puțină răbdare și efort, poți reveni pe drumul cel bun, notează eva.ro.

Așadar, surprize pentru acești nativi, Cupidon vă ca găsi indiferent unde veți fi.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel