luni, septembrie 20, 2021

Un doctor s-a trezit cu următoarea întrebare adresată pe email : “Doctore, ce pot să mânânc ca să fiu mai atrăgător pentru femei ?”

Acesta a luat întrebare lui în serios şi i-a redactat

un răspuns bazat pe dovezi ştiinţifice

Ce îl face pe un bărbat mai atrăgător pentru o femeie este emisia lui de feromoni. Aceştia sunt hormoni care produc schimbări psihologice pentru cei care îl simt. Femeile sunt mai atrase de un bărbat care miroase bine. Mirosul este unul dintre principalele caracteristici după care animalele se împerechează.

Ca să fii mai atrăgător pentru o femeie trebuie să mânânci următoarele alimente

  • Ţelină – aceasta conţine un hormon masculin natural, care este folosit în parfumurile bărbăteşti pentru a le da acea aromă irezistibilă. În plus aceasta conţine

    vitamina C, potasiu, acid folic, fibre, calciu, vitamina B6

  • Trufele – acestea sunt un fel de ciuperci, care conţin aceeiaşi hormoni ca şi ţelina. În plus de asta, conţin potasiu şi magneziu.
  • Păstârnacul – Are proprietăţi anti-îmbătrânire şi este bun pentru piele. De asemenea, promovează şi sănătatea părului. Părul tău va fi strălucitor şi sănătos

“Cu toate acestea, femeile, apreciază când un bărbat le respectă este sincer şi crede în valori frumoase aşa că nu mânca prea mult. ” încheie doctorul.

A.

 

Ultimele stiri