vineri, aprilie 16, 2021

Nu se vorbește foarte mult despre el. Este un tip de amor care presupune încredere totală în partener, delicatețe, înțelegere, poate mai multe încercări, nu este un lucru necesar, doar ceva care poate condimenta

rutina.

Poate părea un subiect tabu, dar în spatele ușilor închise, multe cupluri practică sexul anal.

Potrivit unui raport al Centrului de Control al Bolilor și Prevenție, sexul anal este practicat sau încercat măcar o dată de 36% dintre femei și 42% dintre bărbați.

Un lucru este clar: sexul anal nu este ceva practicat zilnic, dar este un subiect interesant, despre care este bine să cunoașteți câteva lucruri.

În primul rând, practicat corect, sexul anal nu trebuie să doară! Este o senzație mai ciudată, dar nu trebuie să simți durere, spune Alyssa Dweck, profesor la Școala de

Medicină Mount Sinai, potrivit menshealth.com.

Acest tip de amor nu trebuie încercat, dacă partenera are hemoroizi sau probleme digestive. Trebuie să folosiți lubrifiant din belșug. Spre deosebire de vagin, anusul nu se lubrifiază natural în urma excitației.

Dr. Dweck mai spune că mulți se tem că sexul anal va duce la incontinență, ceea ce nu este adevărat.

Anusul se va plia pe penis sau pe un vibrator, după care va reveni la normal. Pentru unii, poate fi o senzație extrem de senzuală, există multe terminații nervoase în zonă și puteți atinge chiar orgasmul, ceea ce este o experiență deosebită.

Premisele

unei partide anale reușite sunt:

Începeți încet, cu răbdare și tact. Graba nu are loc în partida de sex anal. Partenera trebuie să se simtă în largul ei, să aibă încredere în bărbatul de lângă ea, să fie extrem de excitată și liniștită că zona este lubrifiată din belșug.

Jucați-vă înainte de penetrare. Este important să existe o igienă locală mai amănunțită, pentru a vă putea bucura de senzațiile acestui tip de amor.

Folosiți prezervativ. Chiar dacă aveți o relație monogamă, când vine vorba de sex anal, prezervativele sunt o idee foarte bună!

În primul rând, veți putea pătrunde

mai lin. Dar și pentru că zona are mai multe bacterii, de care este bine să vă feriți.

Folosiți câte un prezervativ nou pentru fiecare contact și sub nicio formă nu treceți din anus în vagin, fiecare zonă trebuie să aibă prezervativul său. Nu este deloc indicat să se aducă bacteriile din anus în vagin.

Jucăriile sexuale pot fi o variantă bună de a experimenta sexul anal, înainte de a trece la propriu la fapte. Vă faceți o idee despre ce este vorba.

Sunt multe aspecte la care trebuie să vă gândiți, nu este o decizie pe care să o luați pe loc, ci la care trebuie să reflectați și să vă pregătiți.

Și mai ales să vă gândiți dacă merită.

Sexologii au toți această părere: deși multe persoane îl găsesc agreabil, nu este un lucru esențial în viața dv. sexuală, este ceva de care vă puteți lipsi.

Se presupune că sexul este distractiv, iar dacă nu vă surâde ideea și nu doriți să încercați, fiți pe pace, nu sunteți singura.

Ultimele stiri

Parteneri