Sari la conținut

Cea mai frumoasă femeie din ACEASTĂ țară este un bărbat

Un bărbat biologic, Rikkie Valerie Kollé, în vârstă de 22 de ani, a câștigat titlul de Miss Olanda 2023. Rikkie a fost încoronat(ă) ca regină sâmbătă, în cadrul unei ceremonii la care au fost prezente Miss Olanda 2022, Ona Moody, și actuala Miss Univers, R’Bonney Gabriel din SUA.

În acest fel, Rikkie Kolle, a devenit astfel primul bărbat biologic care a fost selectat Miss Olanda, urmând să reprezinte țara la competiția Miss Univers 2023, care va avea loc în El Salvador.

O femeie transsexuală câştigă în premieră concursul de frumuseţe Miss Olanda. Rikkie Kolle spune că apără cauza "micilor Rikkie care sunt respinşi de familiile lor" | Observatornews.ro

Un bărbat este MISS Olanda 2023

Kolle nu este singurul bărbat care a luat parte la competiția Miss Univers: în 2018 și Spania a trimis acolo un astfel de reprezentant.

Cunoscuta comentatoare olandeză Eva Vlaardingerbroek a spus că „Nici nu mă așteptam la altceva. Totul a devenit previzibil și lipsit de originalitate în acest punct”.

În același concurs, Nathalie Mogbelzada din Amsterdam a obținut locul întâi, în timp ce Habiba Mostafa a fost aleasă Miss Congenialitate, iar Lou Dirchs a primit titlul de Miss Social Media.

Citeste si:

Tânăra în vârstă de 22 de ani, a declarat că apără cauza tuturor „micilor Rikkie care sunt respinşi de familiile lor”.

Juriul i-a lăudat, de asemenea, povestea de viaţă şi determinarea.

rikkie kolle: Rikkie Valerie Kolle creates history, becomes 1st trans woman to be crowned Miss Netherlands - The Economic Times

Conform ideologiei de gen, o persoană poate fi de orice gen „se simte”, indiferent de natura biologică. Astfel, Rikkie Kolle este un bărbat biologic, care se consideră de „gen” feminin.

„Pledez pentru toţi micii Rikkie care sunt respinşi de familiile lor să devină cine îşi doresc să fie. Îi ajut să îşi facă imaginea de sine şi acceptarea mai puternice, de neatins”, a precizat câştigătoarea Miss Olanda 2023.

Din cauza proliferării acestei ideologii, au apărut bărbați biologici în sporturile feminine, dar și în vestiarele doamnelor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.