Sari la conținut

Cea mai tristă veste! A murit încă un celebru concurent de la Chefi la Cuțite! Fanii sunt în stare de șoc

ritual
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Ritual pe 21 decembrie

Fanii emisiunii Chefi la cuțite sunt în stare de șoc, după ce încă un celebru concurent s-a stins din viață.

Este vorba de Iulian Juncănaru, un cunoscut medic stomatolog, ce s-a stins din viață la doar 39 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în apartamentul unde locuia.

Tânărul medic stomatolog i-a impresionat pe telespectator nu doar cu talentul său gastronomic, ci și cu povestea lui de viață. Dentist de meserie, Iulian Juncănaru a muncit din greu pentru a face oamenii să zâmbească, pentru că nu a fost susținut financiar de familie.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, spunea Iulian despre el în emisiunea Chefi la Cuțite, potrivit Antena1.

Vestea i-a șocat pe toți, iar pagina sa de Facebook s-a umplut rapid cu sute de mesaje impresionante din partea tuturor celor care au avut ocazia să îl cunoască.

„Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la clinică a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie. Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor.

Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”, au transmis reprezenmtanții clinicii la care lucra medicul.

Se pare că Iulian Juncănaru a fost găsit fără viață în propria locuință, probabil după un stop cardio-respirator.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel