luni, ianuarie 30, 2023

Asistent medical, fost concurent la „Chefi la cuțite”, arestat preventiv pentru agresiune sexuală. Ce le făcea pacientelor este șocant

Fost concurent la „Chefi la cuțite”, bărbatul este considerat o vedetă în Oradea, având de mai mulți ani și o emisiune proprie, care poate fi urmărită online, pe Youtube.

Costel Mircea Bratosin, un asistent medical și maseor de la Spitalul Clinic de Recuperare din Băile Felix a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală în formă continuată.

Te-ar mai interesa: Cele mai dificile zodii. Sunt imposibil de înțeles...

Asistent medical, fost concurent la 'Chefi la cuţite', arestat pentru  agresiune sexuală: Pipăia pacientele care veneau la recuperare / Video -  Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

Asistent medical, arestat preventiv pentru agresiune sexuală

Potrivit ebihoreanul.ro, asistentul medical a fost reclamat chiar de pacientele spitalului, care îl acuză că, în timpul procedurilor medicale, acesta le atingea în locuri nepotrivite.

Autoritățile au identificat cinci victime asupra cărora maseurul e acuzat că a comis 16 acte de agresiune sexuală. Costel Mircea Bratosin a fost reținut pentru 24 de ore pe data de 5 decembrie, iar în cursul zilei de marți s-a prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Locală.

Ca să-și justifice faptele, în fața instanței asistentul a dat vina pe problemele cu vederea, fiind absolvent al unui liceu special pentru tineri cu deficienţe de vedere. Diploma de asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare a obținut-o tot la o unitate şcolară destinată persoanelor cu probleme de vedere, respectiv la Liceul tehnologic Special Regina Elisabeta din Bucureşti.

Te-ar mai interesa: Răsturnare de situație în cazul românilor din Dane...

Bărbatul a primit o propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă pentru o perioadă de 30 de zile, dar pe care bărbatul o poate contesta încă la Tribunalul Bihor.

Concret, spun anchetatorii, în timpul procedurilor de masaj bărbatul profita de ocazie și își atingea pacientele în zonele intime.

Atât doar că numărul victimelor şi al împrejurărilor în care le-a pus în situaţii nepotrivite este prea mare ca să fi fost o simplă întâmplare, au apreciat anchetatorii. Până în prezent, aceștia au reuşit să identifice cinci victime, asupra cărora maseurul e acuzat că a comis 16 acte materiale de agresiune sexuală.

Te-ar mai interesa: Cum poți să reduci glicemia în caz de urgență, cu ...

Până în prezent ar fi vorba de cinci victime, asupra cărora maseurul ar fi comis 16 fapte de agresiune sexuală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private