duminică, februarie 5, 2023

Vezica urinară hiperactivă provoacă o nevoie bruscă și frecventă de a urina, care poate fi dificil de controlat. Este posibil să simțiți că trebuie să urinați de mai multe ori pe parcursul zilei și nopții și, de asemenea, puteți experimenta pierderi neintenționate de urină.

Dacă aveți o vezică urinară hiperactivă, s-ar putea să vă simțiți rușinat, să vă izolați sau să vă limitați viața profesională și socială. Vestea bună este că o scurtă evaluare poate determina dacă simptomele vezicii urinare hiperactive au o cauză specifică.

Te-ar mai interesa: Cât câștigă lunar cel mai bine plătiți medici de f...

Este posibil să puteți controla simptomele vezicii urinare hiperactive cu strategii comportamentale simple, cum ar fi modificări ale dietei, urinare programată și tehnici de ținere a vezicii urinare folosind mușchii podelei pelvine. Dacă aceste eforturi inițiale nu ajută suficient cu simptomele vezicii urinare hiperactive, sunt disponibile tratamente suplimentare.

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat un remediu naturist care te ajută să nu mai merge așa des la toaletă.

„Am tot auzit multă lume că suferă de vezică hiperactivă, că nu poate ţine urina şi noaptea ies afară de foarte multe ori. E vorba şi de bărbaţi, şi de femei.

Te-ar mai interesa: Băutura care micșorează creierul! Poate cauza deme...

Pentru asta, există o reţetă foarte simplă: un ceai din crenguţe de vişin. Ne dăm seama că vişinul ne ajută la foarte multe: şi codiţele de vişin, şi sâmburii de vişin, şi crenguţele de vişin.

Pentru prepararea reţetei, se rup crenguţele de vişin mai tinerele, se spală cu apă caldă, chiar fierbinte, apoi se rup să aibă cam 10 centimetri şi se pun într-un ceainic. Turnăm un strat de apă de patru ori mai gros decât cel de crenguţe.

Te-ar mai interesa: Cea mai sănătoasă dietă din lume. Prelungește viaț...

Lidia Fecioru: Ceaiul din codiţe de vişin se fierbe 15 minute

Se fierb 15 minute şi se poate bea oricând, oricum, de oricine, nu are nicio contraindicaţie.

Acest ceai roşu e bun pentru organism, deoarece conţine foarte multă vitamina C, ajută foarte mult la formarea hemoglobinei.

Crenguţele de vişin se pot fierbe şi de două ori, pentru a prepara ceai. Se poate bea şi cald, şi rece.

Tratamentul se poate face şi şase luni, şi un de zile, dar după două luni de zile, încep să se vadă rezultatele acestui ceai”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Atenție! Unghiile care se exfoliază pot anunța o b...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private