Sari la conținut

Ceaiul uimitor care elimină durerea de stomac, balonarea și senzația de arsură. Este un veritabil pansament gastric

Ceaiul uimitor recomandat pentru îmbunătățirea digestiei, normalizarea secreției gastrice, biliare, intestinale și pentru reducerea spasmelor ce pot apărea la nivelul tubului digestiv și al căilor biliare.

De regulă, arsurile la stomac sunt declanșate de alimente. Acestea apar atunci când acidul din stomac intră în tubul digestiv. O mulțime de plante ameliorează aciditatea gastrică.

Obligeana este o plantă utilizată de sute de ani ca adjuvant în bolile gastrice. Bea ceai de obligeană și vei scăpa de arsurile la stomac. În plus este bine să știi că această plantă este renumită pentru efectul ei antispastic.

Ceaiul de obligeană este recomandat pentru îmbunătățirea digestiei, normalizarea secreției gastrice, biliare, intestinale și pentru reducerea spasmelor ce pot apărea la nivelul tubului digestiv și al căilor biliare.

Reprezintă un excelent remediu natural, utilizat cu succes în stimularea secreţiilor gastrointestinale şi ca diuretic cu eliminare de acid uric. Rădăcina de obligeană permite formarea pepsinei, stimulând astfel digestia şi reglând acidul gastric, asigurând o funcţionare bună a veziculei biliare, potrivit site-ului sanatatecuplante.ro

Pulberea din rădăcină de obligeană este recomandată în ulcerul gastro-duodenal ca pansament gastric.

Sucul extras proaspăt din rădăcina de obligeană are efect în revigorarea ochilor, prin aplicarea sa pe pleoape, iar după patru-cinci minute se face o baie oculară cu apă rece şi curată.

Ceaiul de obligeană calmează sistemul nervos, şi ajută în tratarea balonărilor, artritei, diareei, anemiei, ulcerului stomacal, hiperacidităţii gastrice şi stărilor de greaţă şi vomă. Este foarte eficient în cazul sângerărilor uşoare intestinale.

Vinul aromat cu rădăcină de obligeană are acţiune tonic-amară în stimularea poftei de mâncare şi efectele sedativ-antispastice.

Maceratul de obligeană se recomandă în tratarea afecţiunilor aparatului digestiv şi în cancerul intestinal.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel