Sari la conținut

Ceaiul pe care Regele Charles îl bea în fiecare dimineață. Scade colesterorul, elimină riscul de AVC și cancer

Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Regele Charles al III-lea, prima declaratioe dupa ce a fost diagnosticat cu cancer

Ceaiul pe care Regele Charles îl bea în fiecare dimineață. Scade colesterorul, elimină riscul de accidente vasculare cerebrale și cancer. Este și bun la gust.

Regele Charles și starea de sănătate au fost subiecte larg dezbătute după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a. Un fost secretar de presă de-al regelui a dezvăluit care este ritualul lui dimineața la prima oră.

Ceaiul este servit în timpului micului dejun copios pe care îl preferă regele, consumul acestui ceai fiind o regulă de la care acesta nu se abate niciodată.

Sursă FOTO: Unsplash

Potrivit nutriționistului de la Lifesum, Signe Svanfeldt, regele Charles obișnuiește să bea în fiecare dimineață o ceai Darjeeling, care contribuie la menținerea sănătății inimii și la normalizarea tensiunii arteriale.

Pe lângă acest ceai, regele mai bea un pahar mare de suc proaspăt de fructe, având un boost de vitamine încă de la primele ore ale dimineții.

”Ceaiul Darjeeling are numeroase beneficii pentru sănătate grație proprietăților antioxidante și, în plus, este o sursă bogată de vitamine și polifenoli, fapt pentru care normalizează tensiunea arterială, reduce

inflamațiile și contribuie la menținerea sănătății inimii.”, a declarat nutriționistul, notează Digi World care citează publicațioa britanică Mirror.

Ceaiul Darjeeling conține, printre altele și quercetină, un compus asociat cu reducerea riscului de ateroscleroză. Totodată, flavonoidele ajută la reducerea hipertensiunii, a inflamațiilor și a riscului de apariție a bolilor vasculare, mai notează Digi World.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel