Sari la conținut

Cel mai bun antibiotic natural. Poate fi administrat zilnic

curcumina

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a oferit leacul perfect pentru persoanele care se confruntă cu probleme pulmonare în urma răcelilor.

”Am auzit foarte multă lume în urma răcelilor, cu probleme pulmonare, mulți au făcut pneumonii. Răcelile țin foarte mult și nu trec, poți lua un antibiotic și degeaba, nu trec”, spune bioenergoterapeuta.

Lidia Fecioru ne-a oferit un antibiotic natural care poate fi administrat zilnic pentru a ne susține imunitatea în perioada răcelilor.

”Nu uitați, curcuma este antibioticul perfect!”

Lidia Fecioru a a explicat cum poate fi administrat acest antibiotic natural curcuma, atât nouă ca adulți, cât și copiilor:

”Bem un pahar de apă înainte, o linguriță rasă de praf de curcuma, apoi încă un pahar de apă după administrare, de două ori pe zi – o dată dimineața, o dată seara.”

”Doar 15 zile și aveți asigurat antibioticul pe zi.”

”Acest leac se poate oferi si copiilor, fie sub formă de capsule sau dizolvat în apă”

”Este doză de antibiotic pe zi!” a încheiat Lidia Fecioru, rubrica Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de pe antena3.ro.

Sirop natural pentru tuse seacă

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse cum poți prepara acasă un sirop grozav pentru tusea seacă.

„Azi învăţăm cum să facem un sirop de ceapă, pentru că mulţi au copii şi sunt tot felul de viroze şi siropurile de tuse din farmacii încep să nu se mai găsească.

Ar fi bine să facem noi siropul de ceapă acasă. E foarte simplu de făcut. Se pun două pahare de zahăr şi unul de apă, într-un castron cu fund mai gros, pentru că trebuie lăsat să fiarbă cam o oră, la foc foarte mic.

Lidia Fecioru: „Siropul se fierbe o oră, la foc mic”

Punem şapte cepe cât un ou mai mititel. Cepele le spălăm, dar nu le tăiem, nu le curăţăm de coajă, le lăsam aşa cum sunt ele.

Lăsăm la foc mic totul, timp de o oră. Apoi, siropul de tuse este gata.

Se foloseşte pentru copii când au probleme cu tusea, cu tusea seacă ce nu se rupe.

E simplu de făcut şi foarte bun. Le-am făcut celor mici şi a dat rezultate. Dar ceapa nu trebuie curăţată de coajă, pentru că altfel se va prăji în zahăr.

În felul acesta, iese din ea doar sucul acela de care avem nevoie”, este Leacul zilei, dat de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel