Sari la conținut

Cel mai puternic blestem. Nici preoții nu te pot scăpa de el!

SURSĂ FOTO:EVZ

Cel mai puternic blestem. Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care este cel mai dur blestem! Nici preoții nu te pot scăpa de el.

Blestemul prinde atunci când există la mijloc nedreptatea, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

„Trebuie să fim atenți când spunem despre cineva ceva. Se spune de blestemul de mamă nu se spală niciodată.

Blestemul cel mai dur e cel al văduvei. Tot ce rostește o văduvă se poate îndeplini”, a spus Lidia Fecioru la emisiunea „Adevăruri ascunse”.

„Dacă ni s-a făcut o nedreptate nu trebuie să ne răzbunăm. Blestemul e o formă de răzbunare și se prinde atunci când la mijloc e o nedreptate”, a adăugat ea.

Limbajul picioarelor

Lidia Fecioru a explicat la Antena 3 ce spune felul în care stai despre tine! Această poziție dă de gol femeile perfecționiste.

„Asta este un studiu întreg. Psihologii au descoperit că o parte a caracterului pe care nu o putem vedea în astrologie constă în limbajul trupului.

Când ne aşezăm undeva, întotdeauna încercăm să ne aşezăm cum ne este comod. Comoditatea vine din interior.

Poziţia cu picioarele unele lângă celelalte, indică că această femeie este organizată şi îi place curăţenie. Are o uşoară incertitudine care o învăluie. Dacă vârful picioarelor este în interior, persoana respectivă nu are multă încredere în ea.

Femeile care fac balans din picior. Deşi pare o femeie încrezătoare, este speriată de către bărbaţi. Este ambiţioasă şi îi place competiţia. Intră rapid într-un joc.

Cu un picior sub posterior şi altul jos, asta denotă că îi place să i se spună ce să facă. Este o bună ascultătoare. Nu îi place să i se atragă atenţia. Nu se grăbeşte să se arunce în braţele lui bărbat.

Femeia care se plânge puţin pentru a fi ajutată

Femeile care încolăcesc picioarele sunt cele perfecţioniste. Este mereu îngrijorată de impresia pe care o face. Îi place să îi ajute pe ceilalţi. Este femeia care se plânge puţin pentru a fi ajutată.

Cu picioarele încrucişate înseamnă că are multe în comun cu perfecţionista, dar este şi mai altruistă. Dacă te vede neputincios, te va ajuta. Nu te vei pierde lângă ea.

Femeia liberă, un fel de turcesc pe scaun. Întruchipează idealul femeii moderne este independentă. Îşi iubeşte libertatea.

Femeia care stă cu picioarele despărţite. Este femeia sinceră, uşoară în comunicare şi cu un minunat simţ al umorului. Este poziţia femeilor grăsuţe. Ele stau aşa. Oamenii uşori grăsuţi sunt şi buni. Femeia filantrop este darnică, dar nu încerca să o legi de tine pentru că le place diversitatea masculină”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.