vineri, octombrie 7, 2022

Exerciții pentru plămâni. Kinetoterapia respiratorie este o metodă terapeutică bazată pe dovezi demonstrate științific, și susținute de specialiști în recuperare medicală, pneumologie și cardiologie.

Programul respirator se adresează pacienţilor afectați de COVID-19, de alte afecțiuni bronhopulomare cu dispnee (greutate în respiraţie) sau simpla senzație de oboseală apărută după un efort minim,” a explicat Alexandru Ilie, expert în Fizioterapie. 

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu noi în timpul unui atac de panic...

Respirația este un proces ce implică peste 12 mușchi în mod direct care, odată cu instalarea unei afecțiuni pulmonare își scad capacitatea funcțională. Prin urmare gimnastica respiratorie are ca scop să îmbunătățească capacitatea respiratorie antrenând musculatura implicată în procesul respirator. 

Beneficiile exercițiilor pentru plămâni

Printre beneficiile pe care le oferă exercițiile pentru plămâni regăsim câteva aspecte foarte importante pentru sănătatea organismului nostru: 

Îmbunățește circulația sângelui în organism; 

– Crește capacitatea de efort a organismului

Reduce durerile de spate (lombare); 

Te-ar mai interesa: Șocant! Dieta cu grapefruit aproape a provocat amp...

– Reduce stările de depresie;

….și multe alte beneficii pe care vă las surpriza să le descoperiți realizând acest Program Respirator Online.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private