joi, octombrie 6, 2022

Datorită horoscopului putem cunoaște caracteristicile oamenilor și putem afla cine sunt costisitoarele zodiacului. Te numeri printre ele?

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 cine sunt cele mai cheltuitoare zodii de femei din horoscop. Atenție! Îți vor doar banii!

„Zodiile le vom lua în ordine descrescătoare. De la cea mai puţin costisitoare la cea mai costisitoare femeie din zodiac.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

Pe locul 12 se află femeia din zodia Săgetător. Cele din zodia Săgetător urăsc zgârciții, dar, ocupă doar poziția 12 în clasamentul celor mai costisitoare femei ale zodiacului.

Pe locul 11 se află Vărsătorul. Femeile aflate în această zodia nu vor decât niște atenții simple: un abonament la o sală de întreținere, la un salon de înfrumusețare.

Pe locul 10 se află femeia Capricorn. Chiar nu e scumpă deloc. Ea are banii ei şi este foarte ordonată. Banii de la soţ vin ca un plus.

Pe locul 9 se află femeia Fecioara. Trebuie să primească în permanenţă ceva la fiecare zi specială din viaţa ei.

Te-ar mai interesa: Ce poți lua ca să nu te mai constipi. Cele mai bun...

Pe locul 8 se află femeia Berbec. Este veşnic nemulţumită chiar şi de cadouri şi de ce i se oferă. Dacă e prea puţin se supără, dacă e prea mult, de ce ai dat atât de mulţi bani pe cadoul respectiv.

Pe locul 7 se află femeia Gemeni. Fetele astea nu vor decât bombonele şi flori. Ele nu vor să depindă de nimeni şi nu vor să fie datoare.


Cele mai cheltuitoare femei din horoscop

Pe locul 6 se află femeia Rac. Această femeie nu acceptă decât o floare. Dacă vrei să o cucereşti învaţă să câştigi mai bine din fiecare lună.

Te-ar mai interesa: Tragedie în lumea filmului. Actriță celebră, diagn...

Pe locul 5 se află femeia Scorpion. Îi oferi mult, primeşti mult. Nu încerca să-i oferi alte lucruri decât cele care îi plac.

Pe locul 4 se află femeia Taur. Când e tristă fă-i un cadou frumos. Caută întotdeauna să ia ceva mai puţin costisitor.

Pe locul 3 se află femeia Balanţă. Doamnele din Balanţele vor atenţie şi ceva mai rar. Vor lucruri scumpe.

Pe locul 2 se află femeia Leu. Îi dai cardul şi cheltuieşte ea.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

Pe locul 1 se află femeia Peşti. Cea mai costisitoare este femeia Peşti. Nu vrea decât banii tăi.”, a spus numerologul la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private