miercuri, septembrie 28, 2022

Cele mai feministe 5 zodii! Topul nevestelor care nu suportă să fie tratate drept gospodine! Nu te însura cu aceste femei, dacă vrei ciorbiță caldă și haine spălate.

Trăim în epoca egalităților de șansă, când femeile nu mai acceptă „să se supună” bărbatului. Epoca patriarhală a cam trecut. E timpul pentru sarcini egale în administrarea unei familii.

E bine să știi că, dacă ești bărbat și visezi să fii răsfățat de o soție care a luat locul mamei, evită cu orice preț femeile din aceste zodii. Sau însoară-te cu cine vrei, dar fii gata să împarți responsabilitățile în familia ta.

Te-ar mai interesa: Bei cafeaua fierbinte? Ai grijă, iată care sunt ri...

Iată care sunt 5 dintre tipurile de femei ale zodiacului care nu vor să audă de gătit, chiar dacă mor de foame!

Romeo Popescu

Cele mai feministe 5 zodii! Topul nevestelor care nu suportă să fie tratate drept gospodine!

LOCUL 5: LEU

Femeia Leu iubeste gatitul dar nu ii place sa fie tratata ca bucatareasa. Se pricepe de minune la borsuri si prajiturele pufoase dar le face numai daca foamea este deosebit de mare. Femeia Leu opteaza mai degraba pentru arta culinara decat pentru gatitul mecanic, de zi cu zi.

LOCUL 4: CAPRICORN

O alta femeie care se plictiseste teribil de tare la cratita este femeia Capricorn.

Niciodata n-ai s-o vezi facandu-i poftele sotului oricat de mult ar incerca acesta s-o convinga cat de priceputa e in bucatarie.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu a rezolvat problema facturilor mari p...

LOCUL 3: BERBEC

Femeia Berbec nu are rabdare cu prepararea mancarii. I se pare extrem de obositor sa taie rosiile, ceapa, sa astepte pana se coace un aluat sau pana fierbe ciorba.

Nu te însura cu aceste femei, dacă vrei ciorbiță caldă și haine spălate

LOCUL 2: FECIOARA

Destul de boema din fire, Fecioara va prefera mai degraba sa manance in oras.

Restaurantele si shaormeriile sunt locurile preferate cand vine vorba de luat masa. Nu e vorba ca nu sunt pricepute in a face mancare: daca isi propun cu adevarat asta, le ies niste retete de minune! Problema lor este lenea.

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

LOCUL 1: VARSATOR

Cea mai independenta si feminista dintre zodii este nativa Varsator. Aceasta nu vrea sa auda vreo pretentie din partea barbatului sa-i gateasca, nici macar de ziua lui de nastere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private