joi, martie 4, 2021

Viața intimă este o călătorie foarte interesantă, de la început. Este bine să începi această călătorie foarte bine informat, aici nu sunt lucruri de lăsat la voia întâmplării. Viața sexuală este un capitol vital pentru felul în care va evolua viitorul adult.

Dincolo de importanța protejării împotriva bolilor și a sarcinilor nedorite, educația sexuală transformă omul, făcându-l mai răbdător, mai conștient și mai sigur pe el. Doar frica de necunoscut duce la eșecuri în viața intimă. Un tânăr informat va păși mai sigur, mai răbdător și mai asumat în aventura numită viață.

Generația actuală nu mai are timp să treacă prin etapa ”barza”. Părinții, de cele mai multe ori, nu reușesc să trimită informațiile corecte în vederea unei educații sexuale corespunzătoare.

Care ar fi cele mai importante sfaturi pe care ar trebui să le dați adolescentului, pentru a fi pregătit de momentul în care își va începe viața sexuală? Acesta este un top 10 al celor mai importante lucruri.

Sexul este un mister. Întotdeauna este altfel. Fiecare experiență este unică, prețuiți-o pe fiecare în parte.

Atracția sexuală nu este dragoste. A face dragoste este mult mai bine decât a face sex. Încercați să iubiți, nu să tratați sexul ca pe un sport.

Sexul nu rezolvă problemele de cuplu. Doar le aduce în pat. Ce nu se rezolvă prin dialog, nu se va rezolva prin sex. Nu vă mințiți singuri.

Sexul grozav nu se rezumă doar la un lucru. Este un cumul de multe fapte.

Oricât ai fi de bun, oricine trece prin pase mai proaste sau prin partide de sex execrabile. Nu intra în panică, suntem oameni, nu roboți.

Sexul poate fi ocazia ideală pentru a te cunoaște mai bine. Vei fi uimit câte vei descoperi despre tine, când vei înțelege cum îți place să faci dragoste.

Fanteziile sexuale pot fi uși spre cunoaștere. Cunoaște-te!

Fii conștient când faci dragoste, fii prezent, asumă-ți acțiunile. Nu fi mecanic, trăiește clipa, savureaz-o.

Dacă ești în toiul unei partide de amor și nu îți face plăcere, nu te simți bine, oprește-te! Sexul nu este nici corvoadă, nici obligație. Dacă simți că ceva nu este în ordine, mai mult ca sigur nu este.

Sexul se schimbă odată cu vârsta, dar și cu dragostea. Dragostea și sexul sunt ca vinul. Se îmbunătățesc odată cu vârsta.

Ultimele stiri

Parteneri