vineri, august 19, 2022

Celebrii gemeni Bogdanoff au murit de Covid, la doar șase zile distanță. Presa a dezvăluit că cei doi nu erau vaccinați anti-covid.

Gemenii Bogdanoff sunt celebritățile TV ale Franței de mai bine de 40 de ani. Din păcate, Igor și Grichka, în vârstă de 72 de ani, au murit la șase zile distanță, la spitalul Georges Pompidou din Paris. Ambii au fost infectați cu Covid-19.

Celebrii gemeni Bogdanoff au murit de Covid, la doar șase zile distanță

La scurt timp după Crăciun, o veste tristă a lovit industria TV franceză: autorul și prezentatorul de televiziune Grichka Bogdanoff murise la vârsta de 72 de ani.

Te-ar mai interesa: Andreea Bălan a dezvăluit ce face la miezul nopții...

„Înconjurat de dragostea familiei și a celor dragi, a murit liniștit la vedete pe 28 decembrie, 2021”, a spus familia sa într-un comunicat publicat de cotidianul „Le Monde”.

Acum trebuie să plângă din nou, pentru că și fratele geamăn al lui Grichka este mort.

„În pace și dragoste, înconjurat de copiii și familia lui, Igor Bogdanoff a ieșit la lumină luni, 3 ianuarie 2022”, a declarat familia pentru presa franceză.

Igor et Grichka Bogdanov - Quilaztli, un petit monde d'histoire

Cine sunt gemenii Bogdanoff

Frații au fost internați la Spitalul Georges Pompidou din Paris pe 15 decembrie. Ambii erau infectați cu Covid-19, după cum a confirmat avocatul lor Edouard de Lamaze. Gemenii nu ar fi fost vaccinați anti-covid.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru creier. Lipsa ei duce la...

Bogdanov affair - Wikipedia

Grichka și Igor Bogdanoff se numără printre celebritățile de televiziune din Franța. Din 1979 sunt împreună în fața camerei, moderând emisiuni științifico-fantastice și programe științifice populare la televiziunea națională.

Cei doi au aparținut unei familii aristocratice, bunicul său a fost tenorul afro-american Roland Hayes. Igor a fost căsătorit cu Amalia de Borbón-Parma, nepoata Reginei Ana a României, cu care a avut doi copii.

Te-ar mai interesa: Un spital privat de boli cardiovsculare oferă cons...

Igor Bogdanoff mis en examen, son frère Grichka réagit : Femme Actuelle Le MAG

Primul deces, al lui Grichka, a avut loc pe 28 decembrie. Igor Bogdanoff a decedat luni, 3 ianuarie. Rudele acestora nu au dorit să comenteze cu privire la cauza deceselor, dar anturajul lor a transmis că niciunul dintre gemeni nu era vaccinat și ambii au fost răpuși de COVID-19.

Frații au devenit extraordinar de populari atunci când au prezentat programul ”Temps X”, derulat în perioada 1979-1985, care a amestecat science fiction cu teorii științifice consacrate. A captat atenția tinerilor datorită naturii sale informative, dar munca lor a strâns numeroase critici negative în rândul instituțiilor academice.

Te-ar mai interesa: Anevrismul, o URGENȚĂ medicală? Ciurea: POC, a poc...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private