Sari la conținut

Celebru fotbalist, cuplat cu prietena de 21 de ani a fiului mort în urmă cu un an. Diferența dintre cei doi e de 24 de ani

Celebru fotbalist, cuplat cu prietena de 21 de ani a fiului mort în urmă cu un an. Diferența dintre cei doi e de 24 de ani

Michael Ballack a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei Germaniei, la începutul anilor 2000.

În vârstă acum de 45 de ani, fostul mijlocaș a mai evoluat la Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen și Chelsea.

Michael Ballack Berduka, Putranya Meninggal Dunia - Topskor

Fiul unui celebru fotbalist a murit în urmă cu un an, într-un groaznic accident

Ballack a trecut anul trecut printr-o tragedie personală sfâșietoare, când și-a pierdut fiul mijlociu, Emilio Ballack, în vârstă de doar 18 ani, pe data de 5 august 2021.

Băiatul fostului jucător a fost implicat într-un accident de ATV și a murit pe loc, după ce vehiculul s-a răsturnat și a căzut peste el. Conform autorităților, băiatul mergea pe un teren periculos din apropierea zonei Villas do Mar, acolo unde Ballack are o casă, când ATV-ul s-a răsturnat.

Pompierii au fost nevoiți să îl scoată de sub fiarele ATV-ului înainte ca medicii să îl resusciteze, însă eforturile s-au dovedit a fi în van.

Ella es Sophia Schneiderhan, la novia de Ballack que era amiga de su  difunto hijo

 Michael Ballack, cuplat cu prietena de 21 de ani a fiului mort

Fostul fotbalist a fost căsătorit cu Simone Lambe, femeie cu care a avut trei copii: Louis, Emilio și Jordi. Ballack a divorțat de fosta sa soție în 2012.

Conform Daily Mail, Michael Ballack ar fi într-o relație cu Sophia Schneiderhan (21 ani), cea care era prietenă cu fiul său, Emilio.

Se pare că tragedia i-a apropiat pe cei doi și, fără să-și dea seama, s-au îndrăgostit.

Sursa citată informează că cei doi s-au apropiat după accidentul suferit de băiatul fostului jucător.

Ballack a fost surprins la muzeul Art Basel, în compania Sophiei, cei doi fiind văzuți în repetate rânduri sărutându-se în public. Sophia este model cunoscut din Germania.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: